Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Μαΐου; (Μέρος Α')

30.04.2012
Μια ακόμη Πανσέληνος τον Μάιο έρχεται να σου φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου στις 6 Μάιου 2012 στο ζώδιο του Σκορπιού!

Μια ακόμη Πανσέληνος τον Μάιο έρχεται να σου φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου στις 6 Μάιου 2012 στο ζώδιο του Σκορπιού! Ξαφνικά οι πορείες αλλάζουν και οι αποφάσεις της ζωής σου ενώ αυτό που έχει σημασία έχει να διατηρείς την ψυχραιμία σου αλλά και να κάνεις υπομονή. Αλλαγές στα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι αυτά που φέρνει μαζί της η Πανσέληνος αυτή ενώ αν ανήκεις σε κάποιο από τα σταθερά ζώδια ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), τότε να είσαι προετοιμασμένη για αλλαγές! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Κριός: η Πανσέληνος αυτή δίνει έμφαση στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σου αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε έχουν κάπως υποχρεώσει να ελιχτείς σε κάποιον από τους δυο τομείς, ενώ το τελευταίο τέταρτο στις 13 του μήνα θα πιέσει την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

Ταύρος: αλλαγές σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα είναι προ των πυλών τώρα ενώ καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Τώρα σε πιάνει μια καταναλωτική μανία ειδικά στις 13 του μήνα γιύατό δώσε προσοχή στα περιττά έξοδα.

Δίδυμοι: η Πανσέληνος στις 6 του μήνα στον Σκορπιό θα προκαλέσει ένταση σε επαγγελματικές συνεργασίες και θα σε υποχρεώσει να αλλάξεις τακτική ενώ δεν αποκλείεται στις 13 του μήνα να ξεβολευτείς αρκετά.

Καρκίνος: πολύ φιλική προς το ζώδιο σου είναι η Πανσέληνος αυτή στον Σκορπιό, ενώ η αντίθεση της με τον Δία δεν είναι κακή για την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις ερωτικές σου σχέσεις και τη δημιουργικότητα αλλά και τους στόχους σου, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα τώρα!

Λέων: τώρα νιώθεις ότι σε τραβάνε δυο αντίθετες δυνάμεις . Από τη μια είναι η οικογένεια και από την άλλη καριέρα σου. Είναι σίγουρα δύσκολο να είσαι ταυτόχρονα παντού γι ‘αυτό δεν έχεις παρά να βάλεις προτεραιότητες και αξιοποιήσεις τον χρόνο σου αρκεί να αποφασίσεις τι επείγει και τι μπορεί αν περιμένει για αργότερα.

Παρθένος: η επικοινωνία ευνοείται και είναι στα χάι της ειδικά με την αντίθεση Δία-Ταύρου και τώρα με την ευφράδεια και το πνεύμα σου κερδίζεις πόντους και το ενδιαφέρον!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη