Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Μαΐου; (Μέρος Β')

02.05.2012
Μάθε πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος στον Σκορπιό!

Άλλη μια Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού στις 6 του μήνα σου επιφυλάσσει πολλές και διάφορες εκπλήξεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει πάνω από όλα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος αυτή στις 6 του μήνα στον Σκορπιό για να είσαι προετοιμασμένη.

Ζυγός: τώρα δεν αποκλείεται να αναστενάξει η τσέπη σου αφού τα οικονομικά σου είναι εκείνα που πλήττονται γι’ αυτό πάρε τα μέτρα σου! Η επιρροή αυτή της Πανσελήνου όμως μπορεί να συνδέεται με μια οικονομική μικροζημιά, για την οποία δεν μπορείς να κάνει και πάρα πολλά εκτός από ψυχραιμία.

Σκορπιός: η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να κλείσει έναν κύκλο μια συνεργασίας , μιας σχέσης ή ενός τρόπου συνεργασίας όπως τον ήξερες μέχρι σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να προσαρμοστείς στην αλλαγή μόνο αν έχεις ψυχραιμία και διαλλακτική διάθεση!

Τοξότης: η Πανσέληνος αυτή αφορά την εργασία και την υγεία ενώ καλά θα κάνεις να δώσεις έμφαση σε ότι γίνεται παρασκηνιακά και να δώσεις το βάρος στη διατροφή και στην υγεία σου και όλα θα πάνε σούπερ με την Πανσέληνο αυτή.

Αιγόκερως: καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου είναι μέσα στο πρόγραμμα της Πανσελήνου του Μαΐου ενώ μικροπαρεξηγήσεις ή κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουνε από διάφορες φιλίες σου που μπλέκουν τα πόδια τους στα αισθηματικά σου είναι θέματα που θα σε απασχολήσουν τώρα. Μη δίνεις τροφή για σχόλια και σκέψου ότι Πανσέληνος είναι και σίγουρα θα περάσει!

Υδροχόος: οι σχέσεις με τους «ανωτέρους» στο σπίτι ή στη δουλειά σε απασχολούν σχετίζεται με την εμπλοκή σου με νόμους και κανονισμούς. Κράτησε λοιπόν την ψυχραιμία σου και μην επιβαρύνεις την υγεία σου, γιατί το πιο βασικό είναι να είσαι καλά!

Ιχθείς: η Πανσέληνος αυτή θα αναδείξει ζητήματα που έχουν να κάνουν με το Δημόσιο αλλά και τους κλάδους της. Τώρα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτική σε θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη, νόμους και κανονισμούς, ξένους και εξωτερικό και έτσι έχει τα μάτια σου ανοιχτά.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη