Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Μαΐου;

21.05.2012
Ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο, η Νέα Σελήνη και η έκλειψη στις 21 του μήνα έρχεται στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να σου φέρει τα πάνω-κάτω ειδικά αν ανήκεις σε κάποιο από τα μεταβλητά ζώδια όπως Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθείς ή αν στους Ταύρους και Σκορπιούς των τελευταίων ημερών.

Αλλαγές στην προσωπική ζωή αν είσαι Δίδυμος ή Τοξότης ή στα επαγγελματικά αν είσαι Ιχθείς ή Παρθένος. Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει προσωπικά η Νέα Σελήνη ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: κάποιες υποχωρήσεις είναι στο προσκήνιο ενώ γύρω στις 28 οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ανάγκες είναι εκείνες που σε απασχολούν και εκείνες στις οποίες ρίχνεις όλο το βάρος.
Ταύρος: τώρα ευαισθητοποιείσαι στους βασικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα σου. Τώρα αλλάζεις τακτική και ακολουθείς άλλη που σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και όλα πάνε υπέροχα!

Δίδυμοι: η Νέα αυτή Σελήνη δεν αποκλείεται να σε εκνευρίσει ή να σε κουράσει αφού νέες δυσκολίες εμφανίζονται στο δρόμο σου. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια νέα γεγονότα που σε πιέζουν, στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Καρκίνος: τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου αλλά και την φυσική σου κατάσταση, την υγεία και τη διατροφή σου. Κάνε ότι μπορείς τώρα που άνοιξε ο καιρός και αθλήσου και φτιάξε κορμάρα!

Λέων: η Νέα Σελήνη παρέα με την ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί θέματα που αφορούν την κοινωνική ζωή σου αλλά και την αισθηματική. Μην έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες με την ανάδρομη Αφροδίτη για να μην πέσεις στα τάρταρα.

Παρθένος: τώρα η προσοχή σου εστιάζεται στα επαγγελματικά σου και τώρα θέλεις να προωθήσεις τα σχέδια και τις υποθέσεις σου αλλά δεν είναι τώρα δεν είναι η ώρα να πάρεις μεγάλα και σημαντικά ρίσκα ή πρωτοβουλίες.

Ζυγός: μπορεί κάποιοι νόμοι ή κανονισμοί να σε ταλαιπωρήσουν λιγάκι τώρα όμως τώρα είναι η ώρα να ξεφύγεις από ότι σε απασχολεί αφού βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και «κλείνεις» εκκρεμότητες.

Σκορπιός: τώρα βάζεις κάτω τα πράγματα και βλέπει τι κερδίζεις και τι χάνεις και κάνεις τον υπολογισμό σου. Τώρα είναι η ώρα και ειδικά μετά τις 24 του μήνα που μπορείς να διαπραγματευτείς οτιδήποτε!

Τοξότης: η ατμόσφαιρα είναι κάπως …ηλεκτρισμένη σε συνεργασίες, σχέσεις και συνεταιρισμούς και έτσι πρέπει να διατηρήσεις γενικά την ψυχραιμία σου και να μη κάνεις λάθη για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

Αιγόκερως: η υγεία σου θέλει τώρα την προσοχή σου- από αλλεργίες μέχρι το αναπνευστικό σου- αλλά και τα επαγγελματικά σου. Δώσε το βάρος και στα επαγγελματικά σου και δείξε ψυχραιμία. Όλα θα πάνε σούπερ.

Υδροχόος: τώρα έχεις ανησυχίες για τα νέα σου σχέδια και ειδικά με ότι σχετίζεται με τα παιδιά ενώ δεν πρέπει να μπλέξεις φιλιά με αισθηματικά γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.

Ιχθείς: τώρα πολλές αλλαγές σε περιμένουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου: σπίτι, οικογένεια, δουλειά, ακίνητα και υγεία. Ετοιμάσου και όλα θα πάνε καλά!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη