Τι σου κρύβει ο Ανάδρομος Ερμής τον Ιούλιο(Μέρος Β')

12.07.2012
Ο Ανάδρομος Ερμής του Ιουλίου στον Λέων, έρχεται να σου ταράξει τα ήσυχα νερά στην επικοινωνία με τους άλλους.

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Λέων από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου, θα σου αλλάξει λίγο τα σχέδια ενώ θα σε βοηθήσει να μάθεις και πολλά πράγματα για τον εαυτό σου μέσα από τις δυσκολίες στην επικοινωνία. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή ανάλογα με το ζώδιο σου!

Ζυγός: αρμονία, ησυχία, ισορροπία είναι βασικές ανάγκες για σένα αλλά όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον 10 οίκο σου των άλλων, μπορεί να το βρεις δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Αυτό που μαθαίνεις τώρα είναι ότι δεν μπορείς πάντα να ελέγχεις τι θα κάνουν οι άλλοι οπότε καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς τις αλλαγές των γύρω σου. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι άλλοι ακόμη και όταν έχουν να κάνουν παράπονα και θα βρει μια νέα προσέγγιση στις σχέσεις που θα σου κάνει μόνο καλό!

Σκορπιός: σου αρέσει να σε θαυμάζουν για τον τρόπο που προσεγγίζεις τις καταστάσεις και τα πράγματα και με τον Ερμή Ανάδρομο στον 10ο οίκο σου της καριέρας και τους στάτους σου μπορεί να νιώσεις τα νεύρα σου να είναι τσίτα! Ο ι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και μπορεί να σου δυσκολέψουν λιγάκι την ζωή αλλά τώρα πια αρχίζεις να σκέφτεσαι τι θέση έχεις στον κόσμο και πόσο πολύ σε αντιπροσωπεύει η δουλειά σου! Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι τότε πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις και μετά να προχωρήσεις στις αλλαγές. Αν κάποιος μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα αυτή είσαι εσύ!

Τοξότης: είσαι πάντα έτοιμη για περιπέτειες ψυχολογικές και πνευματικές και σου αρέσει να μετακινείσαι και να πηγαίνεις σε όσα περισσότερα μέρη μπορείς. Ο Ανάδρομος αυτός Ερμής στον 9ο οίκο σου των ταξιδιών σου δείχνει τώρα ότι δεν θα μπορείς να κάνεις όλα όσα θέλεις! Τώρα πρέπει αν γίνεις πιο επιλεκτική σχετικά με το πώς περνάς τον χρόνο σου και καλά θα κάνεις να μην τον σπαταλάς άσκοπα αλλά να τον γεμίζεις με όσα σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να χρησιμοποιήσεις την κοινωνικότητα σου για αν βρεις τον μεγάλο έρωτα!

Αιγόκερως: η αλήθεια είναι ότι σκέφτεσαι το σεξ πολύ περισσότερο από ότι πιστεύουν οι γύρω σου και αυτός ο Ανάδρομος Ερμής στον τομέα της τρυφερότητας και στον 8ο οίκο σου, σου υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα! Τώρα ζητάς από τον σύντροφο σου να σε αποπλανήσει γιατί…το αξίζεις και πολύ καλά κάνεις! Τώρα είναι και η περίοδος που γενικά γίνεσαι πιο «ανοιχτή» και μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου με τους γύρω σου, αφού λες σε φίλους και γνωστούς πώς νιώθεις αφού πλέον ψάχνεις βαθιά μέσα σου και βρίσκεις θησαυρούς συναισθημάτων!

Υδροχόος: ο Ανάδρομος αυτός Ερμής στον 7ο οίκο σου των συνεργασιών μπορεί τώρα να σου αλλάξει τη γνώμη για το ενδιαφέρον σου για τις ομάδες! Τώρα μπορεί κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν σου να σου δείξει πράγματα που θα βελτιώσουν την σχέση σου με τον άνθρωπο σου! Τώρα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με τις διασυνδέσεις σου στην δουλειά αλλά και στο σπίτι με τον έρωτα σου μια και μπορείς να πεις πράγματα που σοκάρουν τους γύρω σου αλλά θα κάνεις και «δεσμούς» με ανθρώπους που θα νιώσεις ότι ταιριάζετε απόλυτα!
Ιχθείς: το μάθημα που σου κάνει ο Ανάδρομος Ερμής στον 6ο οίκο σου της καθημερινότητας είναι να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο πώς σχεδιάζεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι καθημερινά. Πολλές φορές χρειάζεσαι να στριμωχτείς για να τα βγάλεις πέρα με το δύσκολο πρόγραμμα σου αλλά εσύ προσπάθησε να εκτιμήσεις όσα έχεις και να μείνεις συγκεντρωμένη στους καθημερινούς σου στόχους!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη