Οι παραισθήσεις της Winehouse και 2 ακυκλοφόρητα κομμάτια της

28.07.2011
Εκεί που λες ότι δεν θα γράψεις τίποτα για την Amy Winehouse και να την αφήσει όλος ο κόσμος στην ησυχία της, βγαίνουν διάφορα τραγικά στη δημοσιότητα όσον αφορά τις τελευταίες της μέρες στη ζωή. Τα πολύ συχνά check up που έκανε το τελευταίο διάστημα έδειχναν πως η υγεία της πάει

Εκεί που λες ότι δεν θα γράψεις τίποτα για την Amy Winehouse και να την αφήσει όλος ο κόσμος στην ησυχία της, βγαίνουν διάφορα τραγικά στη δημοσιότητα όσον αφορά τις τελευταίες της μέρες στη ζωή. Τα πολύ συχνά check up που έκανε το τελευταίο διάστημα έδειχναν πως η υγεία της πάει καλύτερα κάτι που επιβεβαίωνε και ο πατέρας της Mitch το τελευταίο διάστημα ο οποίος δήλωνε πως την έβλεπε πιο χαρούμενη όπως επίσης κι ότι δεν είχε πιει σταγόνα αλκοόλ για τρεις βδομάδες.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι πως υπέφερε από φριχτές παραισθήσεις σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιου γνωστού της στη Daily Mirror ειδικότερα τα βράδια και την τρομοκρατούσαν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην κοιμάται και καθόλου καλά. "Ακόμα κι αν δεν ξανάγγιζε αλκοόλ και ναρκωτικά ήξερε πως η υγεία της είχε καταστραφεί. Η λεπτή γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είχε καταστραφεί ανεπανόρθωτα και ήταν ανυπόφορο για εκείνη πολλές φορές. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει πόσο σκληρό ήταν για εκείνη να το διαχειριστεί όλο αυτό. Ήταν ένα ερείπιο και αυτό ήταν απλά αποκαρδιωτικό.. "πρόσθεσε.

Κι επειδή εννοείται θα βγει πολύ ακυκλοφόρητο υλικό της Winehouse στο άμεσο μέλλον, o πρώην παραγωγός της Salaam Remi έκανε την αρχή δημοσιεύοντας το λίγο διαφορετικό (b-side στο single της Take the box), Round Midnite και μία άλλη εκδοχή του Unholy war στο site του εδώ. Ύστερα απ' ότι συνέβη ο πατέρς της αποφάσισε να κάνει ένα ίδρυμα απεξάρτησης με τ' όνομα της, οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου της συνεχίζονται και τ' αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα βγουν σε λίγες βδομάδες.

Κ.Π