Δανάη Παππά: Διαψεύδει όλες τις φήμες, δηλώνει ότι δεν έχει υπογράψει τίποτα και προσέλαβε δικηγόρο

25.09.2024
Δανάη Παππά: Διαψεύδει όλες τις φήμες, δηλώνει ότι δεν έχει υπογράψει τίποτα και προσέλαβε δικηγόρο
Μιλάει η ίδια για πρώτη φορά για όλες τις φήμες που την αφορούν

Τη Δανάη Παππά πρόσωπο της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών είχε σήμερα καλεσμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της σειράς «Άγιος Έρωτας» που πρωταγωνιστεί και φυσικά μίλησε και για αυτό αλλά κυρίως μίλησε πρώτη φορά η ίδια για όλα όσα ακούγονται μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη ύστερα από 6 χρόνια σχέσης και τη φημολογούμενη δικαστική διαμάχη τους για οικονομικά ζητήματα.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν κομβικό για σένα. Τέλειωσε ο Σασμός και χώρισες από μια πολύχρονη σχέση. Πότε χώρισες; Το Πάσχα; Δεν το μάθαμε εξ’ αρχής. Ήταν κάτι που δεν ήθελες να το επικοινωνήσεις;» της είπε στην αρχή η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Πολύ κομβικό. Να σου πω την αλήθεια δεν ένιωσα καμία ανάγκη να το κάνω δημόσιο. Δεν ήθελα να το κάνω και δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Δηλαδή είναι κάτι που τελείωσε και πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα Και να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει» είπε η Δανάη Παππά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα του χωρισμού της:

«Δεν γνωρίζω γιατί έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και δεν με απασχολεί από τη στιγμή που ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Δεν ξέρω γιατί έγινε τόσο μεγάλο και ασχολούνται τα media τόσο πολύ. Είναι ενδιαφέρον σαν κάτι κοινωνικό να βλέπουμε το πώς εξελίχθηκε όλο αυτό»

«Δημοσιογραφικά θα σου πω, αυτό που ίσως το έκανε πιο ενδιαφέρον για εμάς τις πληροφορίες είναι ότι υπήρξαν κάποιες πληροφορίες από τον δικηγόρο του πρών συντρόφου σου ότι υπάρχει μια εξωδικαστική συμφωνία, ένα συμφωνητικό. Αυτό ισχύει; Έχεις υπογράψει ένα συμφωνητικό για κάποιο χρέος και θα δίνεις μηνιαία κάποια χρήματα; Αυτό υπάρχει;» τη ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Δανάη Παππά να απαντάει:
«Όχι, δεν υπάρχει. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, από την έννοια ότι δεν υπάρχει κάπου κάτι. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με αυτόν τον δικηγόρο. Μου φαίνεται και περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Αυτό είναι και από τη δική μου την πλευρά».

Πραγματικά δεν γνωρίζω. Δεν είναι δικός μου δικηγόρος, οπότε δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Δεν γνωρίζω καθόλου τι έχει συμβεί πάνω σε αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν έχω υπογράψει κάτι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις έχει προσλάβει και η ίδια δικηγόρο:
«Ένιωσα την ανάγκη να πάρω έναν δικηγόρο. Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό, τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει πάρα πολύ, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν σε νέα σχέση με τον προσφάτως χωρισμένο επίσης, Γιώργο Γεροντιδάκη:

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο «Άγιος Έρωτας». Είχαμε μια τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον «Σασμό» που ακόμα και αυτό σε βαραίνει. Λες για ποιο λόγο να γίνεται αυτό τώρα. Όλο αυτό το πράγμα, είναι κρίμα. Δεν ισχύει κάτι»

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 13:49