Η Kate Moss ολόγυμνη στους διαδρόμους!

07.09.2011
Rocknrolla Kate. Έτσι κι αλλιώς γουστάρουμε οτιδήποτε κι αν κάνει η Kate Moss(εντάξει εκείνες τις γνωστές drugoκαταστάσεις τις αφήνουμε έξω) αλλά ειδικά όταν μπλέκεται με μουσικά βίντεο κλιπ, στούντιο και stages είναι ακόμα καλύτερη. Το καινούριο βίντεο που κυκλοφορεί τριγύρω αφορά την καμπάνια της Rimmel και τη δείχνει στο στοιχείο της: Να παίρνει κιθάρες να πετάει τα ρούχα, να ποζάρει σε φακούς και να εξαφανίζεται από ταράτσες μ’ ελικόπτερα.

Rocknrolla Kate. Έτσι κι αλλιώς γουστάρουμε οτιδήποτε κι αν κάνει η Kate Moss(εντάξει εκείνες τις γνωστές drugoκαταστάσεις τις αφήνουμε έξω) αλλά ειδικά όταν μπλέκεται με μουσικά βίντεο κλιπ, στούντιο και stages είναι ακόμα καλύτερη. Το καινούριο βίντεο που κυκλοφορεί τριγύρω αφορά την καμπάνια της Rimmel και τη δείχνει στο στοιχείο της: Να παίρνει κιθάρες, να πετάει τα ρούχα, να ποζάρει σε φακούς και να εξαφανίζεται από ταράτσες μ’ ελικόπτερα.

Στο θέμα τώρα. Η σύζυγος Hince (The Kills) πλέον και μούσα του Mario Testino αφού τους ξυπνάει όλους αλλάζει ρούχα στο δευτερόλεπτο, μπαίνει στο στούντιο με τους Vaccines τη στιγμή που τραγουδάνε το χιτ τους "If you wanna", πιάνει μία κιθάρα-αγγλάρα Union , κάθεται στα ντραμς και φεύγει πριν καταλάβουν τι έχει γίνει για να μεταμορφωθεί μ ένα κατακόκκινο φόρεμα κι έντονο μακιγιάζ σε ντίβα της Rimmel. Στη συνέχεια περπατάει στους διαδρόμους χωρίς ρούχα και κατευθύνεται στην έξοδο κινδύνου. Μία μέρα όπως όλες οι άλλες. Αλλά δε θα στα λέμε όλα εμέις. Πάτα το Play να ξεκινήσουνε τα όργανα..

Κ.Π