Alice Cooper: Welcome 2 My Nightmare

16.09.2011
35 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του solo album, “Welcome To My Nightmare” o 63χρονος performer μας προσκαλεί στους τρομακτικότερους εφιάλτες του.

«Αγκαλιάζοντας βόες, φορώντας ματωμένα πουκάμισα και βλέποντας με τον Groucho Max στο ίδιο κρεβάτι παλιές ταινίες μέχρι να αποκοιμηθεί μεταμορφώθηκα στην περσόνα που υποδυόμουν!», λέει ο αυθεντικός shock-rocker Alice Cooper. Σ΄ ένα ζωντανό θρύλο που δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας διακτινίζει στο εφιαλτικό του σύμπαν...

35 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του solo album, “Welcome To My Nightmare” o 63χρονος performer μας προσκαλεί στους τρομακτικότερους εφιάλτες του. Ποιοί θα μπορούσαν να είναι οι εφιάλτες του Alice Cooper εν έτει 2011; Αυτό ακριβώς μας λέει στο Welcome 2 My Nightmare.

Και το λέει με όλους τους τρόπους. Μαζεύοντας τους εναπομείναντες μουσικούς της μπάντας του, Bruce, Danaway και Smith, με την παρότρυνση και τη συμβολή του «κολλητού» του παραγωγού Bob Ezrin –με τον οποίο, όπως λέει, έπλασαν τον χαρακτήρα του Steven και ξέρουν καλά πώς να γράψουν γι’ αυτόν–, επιστρατεύοντας στο 26ο album του την 24χρονη τραγουδίστρια της pop Ke$ha στο “What Baby Wants”, με τη συμμετοχή του Tommy Denander στις κιθάρες στο ανατριχιαστικό κομμάτι της έναρξης, “I Am Made Of You” που παραπέμπει κατευθείαν στο βασικό μοτίβο του “Steven” από τον πρώτο του συγκλονιστικό «εφιάλτη» του 1975, παίζοντας με μια ποικιλία ύφους και ήχων, επστρέφοντάς μας στα ‘70s, στο σκοτάδι και στην παράνοια (βλέπε το “When Hell Comes Home”), πετώντας μας στην κυριολεξία στην κόλαση.

STANDARD TRACKLIST

1. I Am Made Of You
2. Caffeine
3. The Nightmare Returns
4. A Runaway Train
5. Last Man On Earth
6. The Congregation
7. I’ll Bite Your Face Off
8. Disco Bloodbath Boogie Fever
9. Ghouls Gone Wild
10. Something To Remember Me By
11. When Hell Comes Home
12. What Baby Wants
13. I Gotta Get Outta Here
14. The Underture Standard Bonus Track:
15. We Gotta Get Out Of This Place

Welcome 2 My Nightmare – Alice Cooper

Κυκλοφορεί από την Universal Music