Ακυρη η Dulce Pontes

17.10.2011
Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες για τις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής συναυλίες της Dulve Pontes.

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες για τις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής συναυλίες της Dulce Pontes.

Η διοργανώτρια εταιρεία μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η εταιρία Golden Stage Events ανακοινώνει πως οι προγραμματισμένες- για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - συναυλίες της Dulce Pontes (δυο συναυλίες - αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Ennio Morricone) ακυρώνονται λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της Πορτογαλίδας ερμηνεύτριας.

Η διοργανώτρια εταιρία ενημερώνει το κοινό που ήδη έχει προμηθευτεί τα εισιτήριά του, ότι θα μπορεί να τα εξαργυρώσει από τα σημεία προπώλησης: για τη Θεσσαλονίκη (Ταμεία Μεγάρου Μουσικής & Πλατεία Αριστοτέλους - τηλ.: 2310 895938/9) και για την Αθήνα (Ταμεία Μεγάρου Μουσικής & Ομήρου 8 - τηλ.: 210 7282333) από όπου και τα προμηθεύτηκε.


Για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η επιστροφή των εισιτηρίων είναι δυνατή από τη Δευτέρα 17/10 και για ένα (1) μήνα δηλ. μέχρι και 17/11.

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό πως υπάρχει η πρόθεση- τόσο της ερμηνεύτριας όσο και της εταιρίας παραγωγής - οι, εν λόγω, συναυλίες να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες ευθύς ως η κατάσταση της υγείας της εκλεκτής καλλιτέχνιδος το επιτρέψει, για τις οποίες και θα υπάρξει εγκαίρως σχετική ενημέρωση."