Ο mr. Maroon 5 και η κοπέλα του ποζάρουν..γυμνοί

17.10.2011
O Adam Levin δεν είναι ο κλασσικός ωραίος άντρας τον οποίο θα δεις και θα σ’ αφήσει άφωνη αμέσως. Με τους Maroon 5 έχει πετύχει πάρα πολύ καλές παραγωγές σε όλους του δίσκους τους αλλά δεν έχει αλλάξει πολύ το πρόσωπο της ποπ και στα κρυφά φοράει τα καπέλα του Jamiroquai για έμπνευση. Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής δεν είναι ο τύπος που θα σε φοβήσει ότι θα κοπείς

O Adam Levine δεν είναι ο κλασσικός ωραίος τον οποίο θα δεις και θα σ’ αφήσει άφωνη αμέσως. Με τους Maroon 5 έχει πετύχει πάρα πολύ καλές παραγωγές σε όλους του δίσκους τους αλλά δεν έχει αλλάξει πολύ το πρόσωπο της ποπ και στα κρυφά φοράει τα καπέλα του Jamiroquai για έμπνευση. Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής δεν είναι ο τύπος που θα σε φοβήσει ότι θα κοπείς από την πρώτη νότα αλλά θα κάτσει να το συζητήσει λίγο παραπάνω.

Με λίγα λόγια ο Levine είναι από τις πιο παρεξηγήσιμες και light μουσικές φιγούρες στη μουσική όμως έχει κάτι καταραμένο που σε τραβάει πάνω του και δεν εννοούμε σμόνο τα τατουάζ του. Στην τελευταία του φωτογράφηση στο καινούριο τεύχος της ρώσικης Vogue ,το μοντέλο και κοπέλα του Anne Vyalitsyna (Anne V για τους φίλους) δεν του ρίχνει τόσο ξύλο στο βίντεο κλιπ των Maroon 5, "Misery" , αλλά πολύ απλά δείχνει στον κόσμο ό,τι βλέπει ο Adam στο κρεβάτι..

K.Π