Οι Blur επιστρέφουν στο στούντιο!

03.11.2011
O Damon Albarn είναι από εκείνους τους τύπους που γράφουν μουσική ακόμα και στον ύπνο τους και μπορεί να φτιάξει τουλάχιστον πέντε μπάντες μέσα σε λίγα λεπτά. Επειδή όμως είναι της μόδας πια τα reunion κι ειδικά προς Αγγλία μεριά, μετά από διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν ένα μεγάλο διάστημα, τελικά οι Blur είναι πάλι όλοι μαζί και βρίσκονται ήδη στο στούντιο για καινούριες ηχογραφήσεις.

O Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) είναι από εκείνους τους τύπους που γράφουν μουσική ακόμα και στον ύπνο τους και μπορεί να φτιάξει τουλάχιστον πέντε μπάντες μέσα σε λίγα λεπτά. Επειδή όμως είναι της μόδας πια τα reunion κι ειδικά προς Αγγλία μεριά, μετά από διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν ένα μεγάλο διάστημα, τελικά οι Blur είναι πάλι όλοι μαζί και βρίσκονται ήδη στο στούντιο για καινούριες ηχογραφήσεις.

Ο Albarn τ’ αποκάλυψε όλα στη συνέντευξη του στο NME και απ ότι λέει είναι υπέροχο το συναίσθημα να παίζει ξανά με τους Blur και έχουν σχέδια για συναυλίες του χρόνου πιθανόν κι εκτός βρετανικών ορίων. Παράλληλα έπαιξε πρώτη φορά live με τους Rocketjuice to the moon, το project που χει με τον Flea των Red hot chili peppers και τον Τόνι Άλεν (Tony Allen), κάνει soundcheck με τους The Good the Βad and the Queen για δύο συναυλίες και κυκλοφόρησε το άλμπουμ DRC Music.

Κ.Π