To Hollywood υποκλίνεται στη Σακίρα..

10.11.2011
Είναι ο μουσικό καμάρι της Κολομβίας κι η μεγάλη συμπάθεια του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες (Gabriel Garcia Marquez) έχει από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές λατινικού χρώματος, κανένας δε μπορεί να σταματήσει τους γλουτούς της όταν χορεύει και ο Πικέ (Pique) φουσκώνει από υπερηφάνεια που πανηγυρίζει για χάρη του στις περίοπτες θέσεις των κερκίδων της Barcelona.

Είναι ο μουσικό καμάρι της Κολομβίας κι η μεγάλη συμπάθεια του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες (Gabriel Garcia Marquez) έχει από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές λατινικού χρώματος, κανένας δε μπορεί να σταματήσει τους γλουτούς της όταν χορεύει και ο Τζέραρντ Πικέ (Gerard Pique) φουσκώνει από υπερηφάνεια που πανηγυρίζει για χάρη του στις περίοπτες θέσεις των κερκίδων της Barcelona.

Η Σακίρα (Shakira) ψηφίστηκε ως Latin Recording Academy Person of the Year, μετά το Μουντιάλ και τα δολοφονικά pole dancing με τους ρυθμούς του Sala e Sol, απέκτησε και το μεγαλύτερο αστέρι στη showbiz εκεί στους λόφους της Αμερικής. Περπάτησε το Hollywood Walk of Fame και σταμάτησε στο σημείο που έλεγε τα όνομα της δίπλα σε άλλους μεγάλους θρύλους και απ ότι είπε η μητέρα της είχε προβλέψει ότι θα γίνει star όταν είχε έρθει πριν πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες.

Κ.Π