Η μουσική την έσωσε από τη βουλιμία..

10.02.2012
ξομολογήσεις ενός εκκεντρικού μυαλού. Η Lady Gaga μετά την αποκάλυψη κάποιων ημερομηνιών περιοδείας της, του κάστρου πάνω στη σκηνή για ν’ ανεβαίνουν κάποιοι τυχεροί φαν και αυτό το monstrersite για να ποστάρουν φωτογραφίες και βίντεο, μίλησε στη Huffington Post για το πως σώθηκε η φωνή της..και οι κοιλιακοί της. Αυτή η αδύνατη κοπέλα που βλέπεις τώρα να χορεύει και να

Εξομολογήσεις ενός εκκεντρικού μυαλού. Η Lady Gaga μετά την αποκάλυψη κάποιων ημερομηνιών της Born this way περιοδείας της, του κάστρου πάνω στη σκηνή για ν’ ανεβαίνουν κάποιοι τυχεροί φαν και αυτό το monstrersite για να ποστάρουν φωτογραφίες και βίντεο, μίλησε στη Huffington Post για το πως σώθηκε η φωνή της..και οι κοιλιακοί της. Αυτή η αδύνατη κοπέλα που βλέπεις τώρα να χορεύει και να γυρνάει 100 βίντεο κλιπ την ημέρα, πριν κάποια χρόναι δεν τολμούσε ν’ ανέβει στη ζυγαριά και ν ‘αρνηθεί το φαί.

"Έκανα εμετούς συνέχεια όταν πήγαινα γυμνάσιο κάτι που δεν μ’ έχει βοηθήσει να έχω και τόσο αυοπεποίηθη και είναι πιο εύκολο για μένα να το συζητάω τώρα γιατί δεν το κάνω πια. Ήθελα να είμαι μία μικρή κοκαλιάρα μπαλαρίνα αλλά ήμουν ένα βουλιμικό Ιταλάκι που ο μπαμπάς του είχε κάθε βράδυ στο τραπέζι κεφτέδες." δήλωσε. Ο μπαμπάς της όμως -με τον οποίο έχουν μια ανησυχητηκά στενή σχέση- δεν την άκουγε και απλά έβαζε περισσότερο φαγητό. Συνέχισε λέγοντας πως η βουλιμία της έβλαπτε τη φωνή της κι έπρεπε να το σταματήσει τονίζοντας ότι για εκείνους που δεν τραγουδάνε είναι πολύ επικίνδυνο γιατί μπορεί να συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα του προβλήματος όταν είναι πολύ αργά.

K.Π