Ποιος αποκάλεσε την Αγκιλέρα.. σκύλα;

30.04.2012
Καινούρια βεντέτα έχει ξεσπάσει στην μουσική αρένα μεταξύ γνωστής αγγλικής μπάντας και της 31χρονης τραγουδίστριας

Η δεύτερη πενταμελής μπάντα από την Αγγλία που προκαλεί πανικό στα κορίτσια και γράφουν τα ονόματα τους στα θρανία, είναι οι The Wanted των Μαξ Τζορτζ (Max George), Τζέι Μακ Γκίνες (Jay McGuiness), Σίβα Κανεσγουαραν (Siva Kaneswaran), Τομ Πάρκερ (Tom Parker), Νέιθαν Σάικς (Nathan Sykes) και κάθε εμφάνιση τους είναι ανάλογη της πενταήμερης. Οι πέντε αυτοί κύριοι έχουν αποκτήσει μία βεντέτα με την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) μετά την ζωντανή εμφάνιση τους στο talent show The Voice όπου εκείνη είναι κριτής και είπαν τα χειρότερα στην τελευταία τους συνέντευξη.

"Για να είμαστε ειλικρινείς, δε θα το λέγαμε αλλά νομίζουμε ότι οι καλοί τρόποι δεν κοστίζουν τίποτα. Η Αγκιλέρα είναι εντελώς σκύλα! Μπορεί να μην είναι έτσι στην πραγματική ζωή αλλά ήταν σκύλα μαζί μας. Όταν μπήκαμε, απλά καθόταν ,δεν μας μίλησε ποτέ και θα ούτε καν μας κοίταξε" είπε ο frontman του συγκροτήματος στο νεοϋορκέζικο ραδιοφωνικό σταθμό 92.3 Now Radio.

Ο Σίβα πρόσθεσε πως ήταν μεγάλη αγένεια εκ μέρους της και απόρησε ποιος το κάνει αυτό και αναπόφευκτα συγκρίνουν την συμπεριφορά της 31χρονης τραγουδίστριας με της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στο American Idol, η οποί είναι πολύ θερμή μαζί τους και σηκώθηκε κατευθείαν να τους χαιρετήσει και να τους φιλήσει.

Όμως τα νεύρα του γκρουπ δεν κράτησε και πολύ και μετάνιωσαν για τον χαρακτηρισμό τους λέγοντας στο TMZ πως δεν έπρεπε να την χαρακτηρίσουν έτσι αλλά επιμένουν στο ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική μαζί τους.

Κ.Π