Eκτός X-Factor η Κέλι Ρόουλαντ

02.05.2012
H 30χρονη τραγουδίστρια και κριτής του αγγλικού talent show δεν συμφώνησε με τα κανούρια δεδομένα της νέα σεζόν.

Το μυστήριο στάτους της στο twitter “Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει (sic)” τελικά δεν ήταν και τόσο τυχαίο αφού η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει μία θέση κενή στο τραπέζι των κριτών του X-Factor και να βάλει τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) σε διαδικασία μεγαλύτερης αναζήτησης.

Το πρώην μέλος της τριάδας των Destiny’s child, δεν θα επιστρέψει στο πάνελ της καινούριας σεζόν του αγγλικού talent show μετά από συζητήσεις που έγιναν με το κανάλι και τους παραγωγούς. «Ανακοινώνουμε επίσημα πως η Κέλι Ρόουλαντ, αποφάσισε να μην επιστρέψει ξανά στο πάνελ με τους κριτές του X Factor. Οι δεσμεύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις του σόου αυτή τη σεζόν, δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με το πρόγραμμα της και δεν μπόρεσε να υπογράψει καινούριο συμβόλαιο» ανέφερε η παραγωγή στην ανακοίνωση της.

Να σου θυμίζουμε πως ο Κάουελ, έδιωξε σύσσωμην ομάδα του πάνελ και αναζητά καινούριους έχοντας κάνει πρόταση στη Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears)και τη Μπιγιονσέ (Beyonce) ενώ τώρα περιμένει απάντηση από την Κέιτι Πέρι (Katy Perry)

Επίσης κυκλοφορεί ένα σενάριο πως η Ρόουλαντ και η Ντάνι Μινογκ (Dannii Minogue) θα εμφανιστούν ως guests και για τη δεύτερη η Τούλιζα Κοντοστάβλος (Tulisa Kontostavlos) δήλωσε πως θα ήθελε να πάρα πολύ να συνεργαστούν και πιστεύει ότι θα τα πήγαιναν πολύ καλά.

Κ.Π