Μαράια Κάρεϊ: Το να τραγουδάς ψηλά είναι σαν να γεννάς δίδυμα!

03.05.2012
Η 42χρονη είναι στην Αυστρία όπου και εμφανίστηκε για τη λήξη της χειμερινής περιόδου στο Ischgl και το σόου συνέπεσε με τα πρώτα γενέθλια των διδύμων της Monroe και Moroccan.

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) συνέκρινε το να τραγουδά ζωντανά σε μεγάλο υψόμετρο με το να γεννάει δίδυμα! Η 42χρονη είναι στην Αυστρία όπου και εμφανίστηκε για τη λήξη της χειμερινής περιόδου στο Ischgl και το σόου συνέπεσε με τα πρώτα γενέθλια των διδύμων της Monroe και Moroccan.

Η Μαράια έγραψε αμέσως μετά στο τουίτερ της, "τραγουδώντας τόσο ψηλά είναι σαν να γεννάς δίδυμα, αυτό δηλαδή που έκανα τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο. Ευτυχισμένα γενέθλια dembabies!!"

Η σταρ ήταν πολύ χαρούμενη και με την υποδοχή που της έκαναν οι Αυστριακοί.

Ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε! Ελπίζω να σας άρεσε το Underneath The Stars που ετοίμασα για σας” έγραψε στο τουίτερ.

Η Μαράια ειναι πολυάσχολη αυτό τον καιρό. Από τη μία τα γενέθλια των παιδιών της και από την άλλη η ζωντανή της εμφάνιση δεν της άφησαν πολύ χρόνο, ενώ σε αυτά προστέθηκε και η ανανέωση όρκων με τον σύζυγό της Νικ Κάνον (Nick Cannon) την Παρασκευή στον Πύργο του Άιφελ.

Η Μαράια φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με ουρά γοργόνας, με μαύρη κορδέλα και ένα διαμαντένιο κολιέ αξίας 200.000 λιρών με ασορτί σκουλαρίκια, ενώ ο Νικ λευκο κοστούμι με μαύρη γραβάτα. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί σε ιδιωτική τελετή στις Μπαχάμες το 2008.

Ε.Σ.