Tζένιφερ Λόπεζ: Η γυναικάρα με τα κόκκινα

03.05.2012
Την έχουν σχολιάσει άπαντες για τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και για τις συμβουλές που δίνει και τούς καλούς της τρόπους ως κριτής στο πάνελ του American Idol.

Σήμερα η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) εμφανίστηκε στο σετ του αμερικάνικου talent show με μία ακόμη εμφάνιση που έκοψε την ανάσα! Δεν φαινόταν όμως ιδιαίτερα χαρούμενη μέσα σε αυτό το ρούχο και γι αυτό δεν κατάφερε να σκάσει ούτε ένα τόσο δα μικρό χαμογελάκι για τους παπαράτσι που είχαν στηθεί περιμένοντας μία της πόζα.

Η 42χρονη που είδε την καριέρα της να ξαναγεννιέται μετά τη θέση της στο πάνελ της εκπομπής, φάνηκε να θέλει λίγη βοήθεια για να συγκεντρωθεί αλλά και να περπατήσει στα ψηλά της κρεμ τακούνια. Ταίριαξε το φόρεμα με μεγάλους κρίκους στα αυτιά και είχε τα μαλλιά της χαλαρά να πέφτουν στους ώμους της. Στα χείλη της φορούσε φυσικά ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν ...

Στο πρόγραμμα με τον Στίβεν Ταίλερ (Steven Tyler) και τον Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson) έχουν μείνει πέντε φιναλίστ και δεν υπάρχει ακόμη καθαρό φαβορί για τη νίκη.

Η J-Lo δεν συνοδευόταν σήμερα από τον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) αλλά όπως φαίνεται είναι πάντα στο κοινό και τη χειροκροτά.

Πρόσφατα η ίδια ανακοίνωσε την περιοδεία της με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) η οποία θα συμπεριλάβει 16 εμφανίσεις, ενώ αύριο θα κάνει την πρεμιέρα του το νέο της μουσικό βίντεο για το κομμάτι Follow The Leader, μια συνεργασία με τους Wisin & Yandel. Θα είναι το πρώτο κλιπ που θα ντεμπουτάρει σε site κοινωνικής δικτύωσης.

Ε.Σ.