Tζάστιν Τίμπερλεικ: Κατέληξα να φαίνομαι σα βλάκας

04.05.2012
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δηλώνει πως μετανιώνει για πολλές απο τις στυλιστικές επιλογές...

O Tζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) υπέκυψε στην εκκεντρικότητα όσον αφορά το στυλ του όσο ήταν νεαρότερος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πρόσφατα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέρασε σχεδόν μια δεκαετία ως μέλος των N’Sync και τώρα δηλώνει πως μετανιώνει για πολλές απο τις στυλιστικές επιλογές που έκανε τότε.

“Υπήρξαν πολλές φορές όταν ήμουν έφηβος που υπέκυψα .. εμμ... στην εκκεντρικότητα του γκρουπ στο οποίο συμμετείχα" αναφέρει στο τεύχος του Μαϊου στο περιοδικό Details. “Και προσπαθώντας να ακολουθήσω εκείνη τη μόδα -είμαστε μαριονέτες- κατέληξα να φαίνομαι σα βλάκας

Τώρα πια, συνεχίζει, δε δέχεται να μπαίνει σε καλούπια.

“Δε μου αρέσει όταν βλέπω αγόρια με πολύ ζελέ στα μαλλιά. Δεν εννοώ τον Pauly D - γιατί αυτό είναι άλλου είδους τέχνη , αλλά όταν βάζεις τόσο τζελ που κάνεις το κεφάλι σου γλυπτό, αυτό είναι ωραίο? Είναι απλά περίεργο!”

Ο Τζάστιν έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά του και επίσης πολλές φορές έχει ξυρίσει το κεφάλι του. “Είναι λίγο τρομακτικό την πρώτη φορά που συμβαίνει - γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να εμφανιστεί απο κάτω, αλλά ένα ξυρισμένο κεφάλι είναι το καλύτερο -είναι τόσο εύκολο" είπε.

Ε.Σ.