Πιο προκλητική από ποτέ η Τουλίζα!

01.08.2012
Η 24χρονη κριτής του X Factor εθεάθη με το μικρό ροζ μπουστάκι της και το φλοράλ παντελόνι της να τα δίνει όλα στα γυρίσματα του νέου της κλιπ.

Η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) δε σταματά να τραγουδάει και να χορεύει! Η 24χρονη κριτής του X Factor εθεάθη με το μικρό ροζ μπουστάκι της και το φλοράλ παντελόνι της να τα δίνει όλα στα γυρίσματα του νέου της κλιπ.

Ο ζεστός καιρός στο Μαϊάμι δε φαίνεται να έκοψε τη φόρα της ή να την κούρασε αφού έδινε όλη της την ενέργεια στη χορογραφία της, ενώ οι χορεύτριες δίπλα της έκαναν το δικό τους χούλα χουπ!

Η Τουλίζα δεν παρέλειψε να κάνει τια απαραίτητες ...χειρονομίες και γκριμάτσες όσο χόρευε, άλλοτε πιάνοντας τον καβάλο της προκλητικά και άλλοτε γλείφοντας τα χείλη της..

Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι το στυλ της θα ταίριαζει πιο πολύ σε ρέιβ παρτυ του Λονδίνου παρά στο τροπικό σκηνικό που βρισκόταν και απαιτούσε μάλλον κάτι πιο χαλαρό.. Μαζί της ήταν ο ράπερ Tyga με τον οποίο η χημεία ήταν έντονη από την αρχή των γυρισμάτων.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα η Τουλίζα με το μπικίνι της και μία κίτρινη μπλούζα... δάμαζε τα κύματα τραβώντας την προσοχή όλων καθώς ανέβασε τις φωτογραφίες στο τουίτερ με το σχόλιο : 'Μόλις μπήκα για μαλλιά και μακιγιάζ, για τα γυρίσματα του Live it up! #hawaii #liveitup.'

Ε.Σ.