Σοκαριστική και δραστική αλλαγή για τη Μάιλι Σάιρους!

13.08.2012
Μάιλι Πολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρειΠολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρειΠολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρειΠολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρει Πολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρειΠολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρει. Αντιθέτως, τουίταρε "είναι αλήθεια, οπότε αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε τίποταΠολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρει. Αντιθέτως, τουίταρε "είναι αλήθεια, οπότε αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε τίποτα!"Πολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρει. Αντιθέτως, τουίταρε "είναι αλήθεια, οπότε αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε τίποτα!Πολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρει. Αντιθέτως, τουίταρε "είναι αλήθεια, οπότε αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε τίποτα!"

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) αποφάσισε να ανανεώσει το στυλ της, κόβωντας τα μακριά μαλλιά της, για τα οποία λίγο καιρό πριν δήλωνε περήφανη..

Πολλοί είπαν ήδη ότι η αλλαγή είναι δραστική και σοκαριστική, αλλά την ίδια δε φαίνεται να την ενδιαφέρει. Αντιθέτως, τουίταρε "είναι αλήθεια, οπότε αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε τίποτα!"

Οταν μάλιστα τελείωσε με τη νέα κόμμωση, έγραψε ότι αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη και ότι ποτέ δεν ένιωσε πιο ολοκληρωμένη στη ζωή της!

Οσο για τους πιο δύσκολους, πόσταρε και τους αφιέρωσε το εξής... 'ο μπαμπάς μου μου έλεγε, οι γνώμες είναι σαν τα οπίσθια.. όλοι έχουν! ΑΓΑΠΩ τα μαλλιά μου ❤ νιώθω ευτυχισμένη, όμορφη και ελεύεθρη!"

Ε.Σ.