Γκάγκα: "Η μαριχουάνα μου άλλαξε τη ζωή"

19.09.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια έφτιαξε δημοσίως τον δικό της ύμνο για το "χόρτο του Θεού" στην συνέντευξη της σε γνωστή εφημερίδα...

Δεν είναι κανένα νέο ότι οι γνωστοί σταρ, ντίβες, σελέμπριτι, «θεές/θεοί», κι όπως αλλιώς γουστάρεις να τις λες, παίρνουν ναρκωτικές ουσίες και καπνίζουν μαριχουάνα, απλά δεν το λέμε στις μαμάδες όταν τις ακούμε για να μην σοκαριστούν. Βέβαια περιπτώσεις όπως ο Snoop Dogg, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείχνουν δημόσια ότι περνάνε ωραία με τον γιο του μες τους «μαύρους» καπνούς.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) στην καινούρια της συνέντευξη στην εφημερίδα Sun έκανε δηλώσεις- ύμνους για εκείνη που τη συνόδευσε στην τελευταία της συναυλία πάνω στη σκηνή. κατάφερε και της προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι σε άλλες διαστάσεις ,της έχει κάνει τη ζωή καλύτερη, της δίνει έμπνευση και είναι η μούσα πολλών χιπ χοπάδων.

"Θέλω να ξέρετε ότι η μαριχουάνα μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και με βοήθησε να κόψω το ποτό. Είναι μία ξεχωριστή πνευματική εμπειρία για μένα και τη μουσική μου. Μπορεί να κάνει θαύματα και η εικόνα του τετράφυλλου είναι το καινούριο σήμα ειρήνης." ανέφερε προσθέτοντας με κάποια συνοδευτικά γέλια ότι σκέφτεται να προτείνει στον Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama) να την αποποινικοποιήσει παγκοσμίως.

"Είναι σαν να λες πως όλοι χρειάζονται μία ανάσα και πως όλα θα πάνε καλά.. " συμπλήρωσε και μάλλον στο τέλος τραγούδησαν ρεφρέν όπως εκείνο που πάει κάπως έτσι: "I was gonna pay my car note until I got high /I was gonna gamble on the boat but then I got high". Καλύτερα κάποια πράγματα να μένουν off the record για ευνόητους λόγους.

Κ.Π