Ρόμπι: Η Τζέσι Τζέι δεν έχει μέλλον στη μουσική

13.11.2012
O 38χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου και δεν είπε τα προβλεπόμενα σχόλια για τη συνάδελφο του την οποία θαυμάζει αλλά δεν θα πάρει εξιτήριο νωρίς.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες όπως είχαμε πει εδώ και ξεκίνησε τα όχι και τόσο θετικά σχόλια για συναδέλφους και άλλους εκτός χώρου αλλά και τα μίνι στριπτίζ για να δείξει τα τατουάζ του σε κρυφά σημεία. Το τελευταίο βέβαια δε μας ενοχλεί και πάρα πολύ.

O 38χρονος τραγουδιστής ο οποίος μετράει 15 χρόνια στα μικρόφωνα και στις καρδιές των κοριτσιών, έδωσε συνέντευξη σε μία γερμανική τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου Take the crown και όταν τον ρώτησαν τι πιστεύει για τη Τζέσι Τζέι (Jessie J) δεν ήταν επιεικής και της έδωσε ημερομηνία λήξης σε μερικούς μήνες από τώρα.

«Δε θα μείνει για πολύ στη μουσική βιομηχανία. Είναι υπέροχη η Τζέσι αλλά της δίνω 18 μήνες» ανέφερε δείχνοντας μετά από λίγο το τατουάζ στο μηρό του και δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι αρνητικό για την 24χρονη περφόρμερ και στιχουργό.

Παλιότερα είχε δηλώσει πως του είναι πολύ δύσκολο να δει το The Voice -στο οποίο συμμετέχει κι ο φίλος του Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow)- και να συμπάσχει στο «συναισθηματικό ταξίδι» των κριτών και των διαγωνιζόμενων που περνάνε άσχημα προσθέτοντας πως θα ήταν καλός κριτής αλλά έχει και μια καριέρα.

Κ.Π