O Μπράουν έσβησε το Twitter του μετά από άγριο καυγά

26.11.2012
Ο 23χρονος περφόρμερ για ακόμα μια φορά δε συγκράτησε τα νεύρα του και προκάλεσε έναν από τους πιο γελοίους διαλόγους στο Twitter.

Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της Ριάνα (Rihanna) από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) το 2009 έχει ειπωθεί τόσες πολλές φορές που ακόμα κι αν δεν ξέρεις την ύπαρξη των δύο ποπάδικων σταρ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις ακούσει κάπου. Ο 23χρονος τραγουδιστής που θεωρεί τον εαυτό του τρομερά ώριμο, τσακώθηκε άσχημα με την Τζένι Τζόνσον (Jenny Johnson) στο twitter με αφορμή το παραπάνω γεγονός με αποτέλεσμα να σβήσει τον λογαριασμό του εντελώς.

Η πέτρα του σκανδάλου ήταν μια φωτογραφία που πόσταρε η Ριάνα με τον Μπράουν ημίγυμνο στο κρεβάτι της κι αργότερα εκείνη σε μία παρόμοια κατάσταση και όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι δεν έχουν βαρεθεί την ιστορία της σχέσης τους, σχολίασαν αρνητικά χωρίς αύριο. Ο Κρις απάντησε σε όλους « Ρωτήστε τη Ριάνα αν είναι νευριασμένη» και ο πόλεμος συνεχίστηκε αλλά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μία από αυτούς ήταν η συγγραφέας Τζόνσον, η οποία έχει 300.000 followerss κι επιτέθηκε κατευθείαν στον περφόρμερ και μάλλον νυν της RiRi λέγοντας του πως «το να είσαι ένα ασήμαντο» σκ***ο μπορεί πραγματικά να σε ωριμάσει σαν άνθρωπο». Εκείνος της απάντησε ότι δείχνει δείχνει όσο μεγάλος θέλει και είναι μόνο 23 συνεχίζοντας με το στάτους «βγάλε τα δόντια σου όταν θα έχεις το π****** μου σο στόμα σου π*****α.»

Εκείνη τον διόρθωσε για τη λανθασμένη ορθογραφία χαρακτηρίζοντας τον αδαή και ο Μπράουν δεν σταμάτησε να τη βρίζει ακόμα πιο χυδαία, οι δυο τους είχαν ένα κατεβατό προσβολών που κατέληξε στη διαγραφή του λογαριασμού του δεύτερου με πρωτοβουλία δικιά του.

Κ.Π