PSΥ: Επίσημα στην κορυφή των βίντεο με τα περισσότερα κλικ!

26.11.2012
O 34χρονος τραγουδιστής κατάφερε να γίνει γνωστός παγκοσμίως με το τραγούδι που χει κολλήσει στα κεφάλια όλων και τρέλανε τα μηχανάκια του Youtube.

Από τραγουδιστές μέχρι Πρόεδροι και τραγουδιστές έχουν χορέψει το κομμάτι του Κορεάτη σε συναυλίες, επίσημες συναντήσεις, τηλεοπτικά πλατό, ολόκληρος ο πλανήτης έχει πάθει στην κυριολεξία psyχωση και τώρα δεν φαίνεται σε κανέναν περίεργο το γεγονός πως είναι επίσημα στην κορυφή των βίντεο κλιπ με τους περισσότερους επισκέπτες.

Το You Tube ανακοίνωσε πως το «Gangnam Style» του PSY με τις χαρακτηριστικές χορευτικές φιγούρες, ύστερα από μόλις πέντε μήνες που βρίσκεται στους players της υπηρεσίας, έχει πάνω από 805 εκατομμύρια views καταρρίπτοντας το ρεκόρ του κομματιού του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), Baby που έχει μαζέψει 803 εκατομμύρια.

Βέβαια η βασική διαφορά των δύο βίντεο είναι πως εκείνο του 18χρονου τραγουδιστή είχε ανέβει το 2010 οπότε ο κύριος με τα γυαλιά και τα πολύχρωμα κουστούμια γκάζωσε επικίνδυνα για να του πάρει την πρωτιά. «Η ταχύτητα της δημοτικότητας του βίντεο του PSY ήταν άνευ προηγουμένου» είπαν χαρακτηριστικά για το φαινόμενο από τη Σεούλ και όσο μιλάμε ο αριθμός των επισκέψεων αυξάνεται ιλιγγιωδώς.

Κ.Π