One Direction: Αποθεώθηκαν στη sold out εμφάνιση τους στη Νέα Υόρκη!

06.12.2012
Η μπάντα των Χάρι,Ζέιν, Λούις, Νάιαλ και Λούις αποθεώθηκε από τους 20.000 φανς τους που τίγκαραν τη Madison Square Garden της Νέα Υόρκης.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς σιγά σιγά, είτε σ’ αρέσουν είτε όχι, οι One Direction έφτασαν στην κορυφή των ποπ συγκροτημάτων με εκατομμύρια πωλήσεις σ όλο τον κόσμο, τόλμησαν να τους συγκρίνουν με τους Beatles και λαϊκά προσκυνήματα στις συναυλίες τους.

Η τελευταία τους live εμφάνιση στη Madison square garden ήταν κυριολετκικά σαρωτικοί, μάζεψε 20.000 φανατικούς θαυμαστές που στην πλειοψηφία τους ήταν φυσικά γένους θηλυκού κι εντυπωσίασαν όσους επαγγελματίες μουσικούς κριτικούς βρέθηκαν στο κοινό οι οποίοι την επόμενη μέρα έγραψαν παιάνες για την αγγλική μπάντα.

«Οι φωνές στο κοινό ήταν πιο δυνατές από τη μηχανή ενός τζετ και ένα επίπεδο πάνω από μία σειρήνα αντιεροπορικού συναγερμού. Αντίθετα με τα boybands του παρελθόντος, αυτά τα παιδιά δεν έχουν συγκεκριμένες χορογραφίες στις συναυλίες τους αλλά χοροπηδάνε περισσότερο αντί να χορεύουν» έγραψαν οι New York Daily News.

« Το σόου είχε εξαιρετική παραγωγή και το πιο σημαντικό είχε ένα κοινό απίστευτα χαρούμενο» συμπλήρωσε το Examiner και το Hollywoodlife πρόσθεσε πως τα αγόρια ακούγονταν υπέροχα και τραγούδησαν όλα τα χιτ τους με σημαίες από την Βραζιλία, Ιαπωνία, Ιταλία να ανεμίζουν στο κοινό.

«Είναι η καλύτερη νύχτα της ζωής μας. Ταξιδέψατε απ’ όλο τον κόσμο και δε μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη εδώ σήμερα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.» είπε ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne) στον κόσμο που τους αποθέωσαν και δεν τους άφηναν να φύγουν από τη σκηνή.

K.Π