Έξαλλος ο μάνατζερ του Μπίμπερ με τα Grammy

07.12.2012
Γκρίνια και δυσαρέσκεια προκάλεσε η απόφαση της επιτροπής των Βραβείων Γκράμι να μην εντάξουν σε καμία κατηγορία τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).

Γκρίνια και δυσαρέσκεια προκάλεσε η απόφαση της επιτροπής των Βραβείων Grammy να μην εντάξουν σε καμία κατηγορία τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).

Ο διάσημος μάνατζερ του τραγουδιστή Σκούτερ Μπράουν (Scooter Braun) και το αφεντικό της Schoolboy Records υποστήριξαν ανοιχτά μέσω Twitter τον Τζάστιν Μπίμπερ λέγοντας ότι ήταν μεγάλο φάουλ να μείνει χωρίς υποψηφιότητα ο καλλιτέχνης τους.

Το τρίτο άλμπουμ του Μπίμπερ κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια "Boyfriend" και το "As Long As You Love Me" που ερμήνευσε στην βραδιά του X Factor. Ένα ακόμα τραγούδι σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία, το "Beauty and the Beat" στο οποίο συμμετέχει η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj).

Ο 18χρονος τραγουδιστής πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς στα American Music Awards καθώς και του αγαπημένου καλλιτέχνη ποπ ροκ αλλά και του καλύτερου άλμπουμ. Τα American Music Awards, σε αντίθεση με τα Grammy, αποφασίζονται με βάση την ψηφοφορία του κοινού. Στα Grammy η επιτροπή αποφάσισε να αφήσει χωρίς συμμετοχή τον Μπίμπερ.

Τα Grammy θα προβληθούν στις 10 Φεβρουαρίου από το CBS και οι υποψηφιότητες καθώς και οι νικητές κρίνονται από μια ομάδα που αποτελείται από εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας.

Ο μάνατζερ του Μπίμπερ σχολίασε το γεγονός στο Twitter γράφονας ότι ο Μπίμπερ τα κατάφερε να σημειώνει συνεχώς επιτυχία.

“Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να κάνεις το τρένο να συνεχίζει να κινείται. Το παιδί τα κατάφερε. Τεράστια επιτυχία στο άλμπουμ του, συναυλίες που ξεπουλάνε και κόσμος που είναι παθιασμένος μαζί του. Αυτή τη φορά άξιζε να αναγνωριστεί και δεν έχω τίποτα καλό να πω για την απόφαση των Γκράμι με την οποία διαφωνώ.”

Σ.Κ.