Η Μπιγονσέ πίνει Pepsi και βρέχει δολάρια

10.12.2012
Η 31χρονη περφόρμερ έκανε μια μεγάλη συμφωνία με τη γνωστή εταιρία και θα γεμίσει τα χρηματοκιβώτια της με 50 εκατομύρια δολάρια

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) ξεδιψάει με μία Pepsi και πέφτουν δολάρια, κάτι που όσες φορές και να το κάνεις ως κοινός θνητός, το πολύ πολύ να βρεις κάτω κανένα χαρτονόμισμα της Μονόπολης. Για την οικογένεια του Τζέι Ζ (Jay Z) τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Η 31χρονη τραγουδίστρια και businesswoman συνεργάζεται με τη μεγάλη αντίπαλο της Coca Cola από το 2001 και για την επόμενη χρονιά συμφώνησαν να συνεργαστούν για τη μεγάλη της καμπάνια για την εμφάνιση της στο Super Bowl κι υπέγραψαν συμβόλαιο με το ασύλληπτο ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η Pepsi ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και καταλαβαίνει πως εξελίσσονται οι καλλιτέχνες. Ως businesswoman, αυτό μου επιτρέπει να δουλεύω με μία φίρμα του lifestyle χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς να θυσιάζω τη δημιουργικότητα μου» δήλωσε η Queen B για την πολύχρονη συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα αναλάβει να προμοτάρει όλα τα επερχόμενα πρότζεκτς της Μπιγιονσέ, όπως το καινούριο της άλμπουμ, το μεγάλο της σόου στο Super Bowl για το όποιο θα κάνουν και το τηλεοπτικό σποτ Live for Now κι εκείνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις δικές της καμπάνιες βοηθώντας έτσι να ρέει το χρήμα για όλους.

K.Π