Ο Μπίμπερ έβαλε σε κίνδυνο την καριέρα γνωστής Ολυμπιονίκη

10.12.2012
Η κολυμβήτρια Μίσι Φράνκλιν δεν κατάφερε να χαρεί τα δώρα του 18χρονου ποπ σταρ λόγω τον κανόνων της αθλητικής ομοσπονδίας.

Ελάχιστες "Believers" έχουν το προνόμιο να της προσέξει το είδωλο τους και να ανταποκριθεί σ’ αυτά που του ζητάνε αλλά καμία δε θα μπορούσε να αρνηθεί τις προσφορές του όπως συνέβη με γνωστή αθλήτρια που δε μπόρεσε να τις χαρεί.

Η Μίσι Φράνκλιν (Missy Franklin) είναι Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια, κέρδισε το χρυσό μετάλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τον Αύγουστο κι εκτός πισίνας είναι φανατική θαυμάστρια του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), κάτι που το χει εκφράσει στο twitter πολλές φορές.

Ο 18χρονος τραγουδιστής έμαθε για μπιμπερική λατρεία της και την ημέρα της μεγάλης της νίκης στους Ολυμπιακούς, της έστειλε συγχαρητήρια μέσω twitter μ’ εκείνη να μη μπορεί να το πιστέψει και το μεγάλο σοκ προκλήθηκε τώρα που ο Μπίμπερ της έστειλε αυθεντικέ μπλούζες με το πρόσωπο του, δίσκους του και memorabilia που δύσκολα τα βρίσκεις

Το πρόβλημα είναι πως η17χρονη αθλήτρια πρέπει να τα επιστρέψει όλα πίσω γιατί λόγω της ιδιότητας της η πρωτοβουλία του ποπ σταρ θεωρείται ειδική μεταχείριση και βάζει σε κίνδυνο την καριέρα της. «Είναι πραγματικά πολύ γλυκό εκ μέρους του αλλά θεωρήθηκε ως ειδική μεταχείριση που θα μπορούσε να βλάψει το στάτους μου. Έχω θυσιάσει πάρα πολλά για να τα χάσω όλα κρατώντας ένα t-shirt του Τζάστιν Μπίμπερ.» Δήλωσε η Μίσι στο αθλητικό περιοδικό ESPN εμφανώς απογοητευμένη.

Κ.Π