Μηνύουν την Πινκ για λεφτά που δεν πήραν ποτέ

03.01.2013
Οι παραγωγοί που είχαν συνεργαστεί με την 31χρονη περφόρμερ για δύο κομμάτια του πρώοτυ της δίσκου την μηνύουν γιατί δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Η Πινκ (Pink) έκανε μία από τις δυναμικές επιστροφές το 2012με καινούριο δίσκο( «The truth about love»), ζωντανές εμφανίσεις για τις οποίες μιλούσαν όλοι με τα καλύτερα τις επόμενες μέρες, βίντεο κλιπ που έκαναν τη μαμά της να σοκαριστεί και μας άφησαν άφωνους και φυσικά προστέθηκε κι άλλο ένα μέλος στην οικογένεια της.

Μέσα σ’ όλες αυτές τις χαρές ήρθαν οι παραγωγοί του ντεμπούτου άλμπουμ της «Can’t take me home» το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2000 να ζητήσουν τα λεφτά που δεν πήραν ποτέ. Ο δίσκος πήγε τόσο καλά που κατάφερε να πουλήσει 5 εκατομμύρια αντίτυπα αλλά όπως υποστηρίζουν οι παραγωγοί της Specialist Entertainment που είχαν αναλάβει τα δύο κομμάτια Can’t take me home και Hiccup δεν πήραν ποτέ τα λεφτά τους.

Η συμφωνία που είχαν κάνει τότε με την δισκογραφική της εταιρία Sony ήταν να μοιραστούν τα κέρδη 50/50 και ύστερα από τόσα χρόνια δεν έχουν καμία επιταγή στα χέρια τους οπότε τώρα μηνύουν την 31χρονη τραγουδίστρια με 22. 633 λίρες. Όμως όπως υποστηρίζει η εκπρόσωπος της Πινκ, Αλίσια Μουρ (Alicia Moore) υπεύθυνη για την πληρωμή τους είναι η Sony και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απάντηση κι από τις δύο πλευρές.

Κ.Π