Τζένιφερ Λόπεζ: Αντέχω περισσότερο από τον μέσο όρο...

04.01.2013
Η 43χρονη μητέρα των διδύμων Μαξ και Εμ, από τον γάμο της με τον Μαρκ Αντονι (Marc Anthony), δήλωσε ότι ισορροπεί με εκπληκτικό τρόπο την καριέρα και τη μητρότητα...

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) θεωρεί ότι μπορεί να αντέξει πολλά παραπάνω από τους περισσότερους ανθρώπους.

"Είμαι τραγουδίστρια, ειμαι χορεύτρια, κάνω σόου, είμαι ηθοποιός. Αυτά κάνω και όλα αυτά με κάνουν καλύτερο γονιό, καλύτερο άνθρωπο" δήλωσε στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

"Νομίζω ότι μπορώ να αντέξω και να διαχειριστώ πολλά περισσότερα από το μέσο όρο"...

Από τότε που χώρισε το 2011 με τον Μαρκ Αντονι, η Αμερικανίδα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 24χρονου Κάσπερ Σμαρτ ( Casper Smart) και του είναι ευγνώμων για την βοήθεια που της προσφέρει στο πολύ δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα με τα παιδιά και με την καριέρα της.

"Είναι φανταστικός, είναι σαν τον καλύτερο μου φίλο, μπορώ να του πω τα πάντα όταν δεν νιώθω καλά ή όταν νιώθω υπέροχα. Μου δινει ηθική υποστήριξη, απεριόριστη αγάπη και φροντιδα".

Φυσικά υπάρχουν στιγμές που παραδέχεται ότι είναι κουρασμένη και τότε -δήλωσε- σαν όλους τους ανθρώπους στρέφεται και στη μητέρα της Γουαδελούπη που την καθοδηγεί και της κρατά το χέρι μεταφορικά και κυριολεκτικά..

Ε.Σ.