Εγκαταλείπει τη μουσική η Κάιλι!

14.01.2013
Τώρα που ο Τζάστιν Τίμπερλεικ έκανε το αντίθετο, επιστρέφοντας στη μουσική μετά από χρόνια γιατί αφοσιώθηκε στον κινημαοτγράφο, η 44χρονη ποπ σταρ επιλέγει τα σενάρια και τις θεατρικές σκηνές.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1987 όταν εκείνη ήταν 19 χρονών και κυκλοφόρησαν μαζί το άλμπουμ Locomotion και συνεχίστηκε για 25 χρόνια καταφέρνοντας να πουλήσουν 70 εκατομμύρια δίσκους, να πάνε 8 σινγκλ στην κορυφή και να γίνει η Αυστραλιανή τραγουδίστρια πριγκίπισσα της ποπ.

Η Κάιλι Μινγόγκ (Kylie Minogue) και ο μάνατζερ της Τέρι Μπλέιμι (Terry Blamey) έχουν μία από τις πιο μακροχρόνιες κι επιτυχημένες επαγγελματικές σχέσεις στη μουσική αφού μετρούν 25 χρόνια μαζί στα στούντιο και τώρα η 44χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα πατήσει μια παύση στη συνεργασία τους.

« Η Κάιλι αποφάσισε να αποσυρθεί για λίγο από την καριέρα της στη μουσική και ν αφοσιωθεί περισσότερο στο εαυτό της και την υποκριτική. Αυτό δε σημαίνει πως εγκαταλείπει τη μουσική, απλά κάνει ένα μικρό διάλειμμα.» δήλωσε ο Μπλέιμι στον οποίο η μικροσκοπική σταρ ανακοίνωσε την απόφαση της στο τέλος των επετειακών συναυλιών της περιοδείας της για τα 25 χρόνια καριέρας.

Η Κάιλι η οποία συμμετείχε και στην εκπληκτική ταινία του Λέος Καράξ (Leow Karax). "Holy Motors" , έχει ήδη υπογράψει να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο μιούζικαλ «Waking on Sunshine» ανέφερε πως θέλει να κάνει πιο πολλά πράγματα ως ηθοποιός. « Για αρκετά χρόνια, περίμενα να επιστρέψω στην υποκριτική και αυτό απλά δεν συνέβαινε. Έχω πολύ δουλειά να κάνω μέχρι να σταματήσει ο κόσμος να σκέφτεται «Τι κάνει η Κάιλι Μινόγκ στην ταινία;» πρόσθεσε η αδερφή της Ντάνι Μινόγκ (Danii Minogue). Ποτέ δεν είναι αργά.

Κ.Π