Η Τέιλορ Σουίφτ αποδεικνύει πως οι χωρισμένοι έχουν ψυχή...

30.01.2013
Η 23χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποιεί το 'κουτί αναμνήσεων' για κάθε τραγούδι που γράφει, ανάλογα με τα ενθύμια που έχει από κάθε σχέση...

H Tέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) γράφει τραγούδι για τον χωρισμό της από τον Χάρι Στάιλς (Harry Styles) των One Direction.

Η 23χρονη τραγουδίστρια δουλεύει στο κομμάτι από τότε που χώρισε τον Δεκέμβρη, χρησιμοποιώντας το 'κουτί αναμνήσεων' της, γράφει η Sun.

“H βασική της πηγή είναι τα διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα, δώρα, σημειώματα και φωτογραφίες από τους φίλους της, τα οποία φυλάει σε ένα ειδικό κουτί που το ονομάζει 'κουτί των αναμνήσεων' και έχει μέσα ενθύμια από όλες της τις σχέσεις" δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

"Οι φωτογραφίες του Χάρι είναι εκεί, μαζί με μία αλυσίδα που της είχε φτιάξει και της είχε κάνει δώρο τον περασμένο χρόνο όταν έγιναν ζευγάρι, και η οποία ταιριάζει με ένα δικό του κρεμαστό-αεροπλανάκι".

Στο κουτί υπάρχουν αναμνηστικά και του Τζο Τζόνας (Joe Jonas) και του Τζέικ Γκίλενχαλ (Jake Gyllenhaal), των δύο δηλαδή διάσημων πρώην της.

Ο δίμηνος δεσμός της με τον σταρ του Twilight, Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner) λέγεται ότι είναι η έμπνευση του κομματιού Back to December, ενώ το φλερτ με τον Τζον Μάγιερ (John Mayer) κρύβεται πίσω από το κομμάτι της Dear John.

Με τον Χάρι χώρισαν στις διακοπές των Χριστουγέννων μετά από ένα μεγάλο καβγά στις βρετανικές Παρθένες Νήσους όπου και παραθέριζαν, ενώ η ίδια για το γεγονός ότι γράφει κομμάτια για όλες τις αποτυχημένες σχέσεις της δηλώνει "Δε φταίω εγώ αν κάποιος με απατήσει, χωρίσουμε και γράψω γι αυτό. Εγώ από τη Μουσική ζω άλλωστε.."

Ε.Σ.