Η Aλίσια Κιζ στην 55η τελετή των βραβείων Γκράμι

04.02.2013
H νικήτρια δεκατεσσάρων βραβείων Γκράμι, αναμένεται να εμφανιστεί στην 55η τελετή των βραβείων Γκράμι.

H νικήτρια δεκατεσσάρων βραβείων Γκράμι, η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) και οι υποψήφιοι στην φετινή απονομή, οι Maroon 5, θα βρεθούν μαζί στην σκηνή για μια special εμφάνιση και ο επίσης υποψήφιος Φρανκ Όσεαν (Frank Ocean) αναμένεται να εμφανιστεί στην 55η τελετή των βραβείων Γκράμι.

Τις απονομές θα κάνουν μεταξύ άλλων η υποψήφιες για Γκράμι, Κάρλι Τέι Τζένσεν (Carly Rae Jepsen) και Κέιτι Πέρι (Katy Perry), οι ηθοποιοί Κάλι Κουόκο (Kaley Cuoco) και Νιλ Πάτρικ Χάρις (Neil Patrick Harris), η βραβευμένη με 5 Γκράμι Φέιθ Χιλ (Faith Hill), ο νικητής τριών βραβείων Γκράμι Τιμ Μακ Γκρο (Tim McGraw) και ο Κιθ Έρμπαν (Keith Urban) που επίσης έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία.

Η απονομή θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Στέιπλς Σέντερ (STAPLES Center) του Λος Αντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS Television Network. Το show θα καλύπτεται επίσης online από τα sites GRAMMY.com , CBS.com και YouTube.

Ένας από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες είναι ο Όσεαν, ο οποίος διεκδικεί έξι βραβεία: Record Of The Year για το "Thinkin Bout You" / Album Of The Year και Best Urban Contemporary Album για το Channel Orange / Best New Artist / Best Rap/Sung Collaboration / Best Short Form Music Video για το "No Church In The Wild". Οι τρείς φορές νικητές βραβείου Γκράμι, οι Maroon 5 είναι υποψήφιοι για Best Pop Duo/Group Performance για το "Payphone" και Best Pop Vocal Album για το overexposed.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι στην 55η απονομή των Γκράμι θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι για βραβείο The Black Keys, FUN., the Lumineers, Mumford & Sons, Rihanna, Τέιλορ Σουίφτ, Κάρι Αντεργουντ, Τζακ Γουάιτ, όπως επίσης και οι Ελτον Τζον κ.α. που θα τραγουδήσουν μαζί για πρώτη φορά, αλλά και ο Τζαστιν Τιμπερλείκ (Justin Timberlake).

Ο δύο φορές νικητής βραβείου Γκράμι LL COOL J θα είναι ο παρουσιαστή της δημοφιλέστερης μουσικής βραδιάς.