"Καμία κουβέντα για περιοδεία των Destiny's Child"

12.02.2013
Η τραγουδίστρια ένωσε τη φωνή και τις δυνάμεις της με τη Μπιγιονσε (Beyoncé) και τη Μισέλ Γουίλλιαμς (Michelle Williams) λίγες μέρες πριν για την εμφάνιση της Μπιγιονσέ στο Super Bowl

Η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) δήλωσε οτι οι Destiny’s Child δεν σκοπεύουν να περιοδεύσουν. Η τραγουδίστρια ένωσε τη φωνή και τις δυνάμεις της με τη Μπιγιονσε (Beyoncé) και τη Μισέλ Γουίλλιαμς (Michelle Williams) λίγες μέρες πριν για την εμφάνιση της Μπιγιονσέ στο Super Bowl, κυκλοφόρησαν τη νέα τους συλλογή Love Songs, με το νέο τραγούδι Nuclear, αλλά δεν έχουν κάνει καμία συζήτηση για ενδεχόμενη περιοδεία.

"Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι η Μπιγιονσέ περιοδεύει!" δήλωσε στις κάμερες κατα τ η διάρκεια των βραβείων Γκράμι. "Εχω το νέο μου κομμάτι Kisses Down Low και η Μισέλ κάνει τη θεατρική παράσταση Fela! Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα σχετικό!".

Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε την περιοδεία της μετά το σόου της στο Super Bowl. Θα έχει τον τιτλο Τhe Mrs. Carter Show και θ αεκινήσει τον Απρίλιο από το Βελιγράδι.

Ε.Σ.