Η Γκάγκα δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της

13.02.2013
Η 25χρονη περφόρμερ μπορεί να έχει πουλήσει μέχρι τώρα 30 εκατομμύρια αρώματα αλλά η υγεία της δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) πήρε απουσία από τα φετινά Grammy λόγω του φορτωμένου προγράμματος της περιοδείας της η οποία όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει προς το παρόν. Η 25χρονη τραγουδίστρια κρατούσε κρυφό από τους συνεργάτες της το τραυματισμό της για να μην τους ανησυχήσει και ν απογοητεύσει τους θαυμαστές της όπως έγραψε στο twitter αλλά τώρα η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

Έπαθε υμενίτιδα, δηλαδή μία φλεγμονή στις αρθρώσεις και της έχει προκαλέσει τέτοια ζημιά που δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της από τον πόνο οπότε αναγκάστηκε ν' ακυρώσει αρκετές συναυλίες της στο Σικάγο, το Ντιτρόιτ, Χάμιλτον και Καναδά. Δεν έχουν ανακοινώσει πόσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να αναρρώσει τελείως και πολλοί πιστοί της θα πρέπει να αρχίσουν να εξαργυρώνουν εισιτήρια.

«Ελπίζω οι θαυμαστές μου να με συγχωρέσετε μιας και είναι αδύνατο να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Είμαι καταβεβλημένη και στεναχωρημένη. Θα γίνει καλύτερα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το μισώ αυτό. Σας αγαπώ και συγνώμη.» τουίταρε η Mother Monster από το κρεβάτι του πόνου και δέχτηκε άπειρα περαστικά.

Κ.Π