Η Ριάνα ανυπομονει για την πρόταση γάμου από τον Μπράουν

14.02.2013
Η τραγουδίστρια που επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους, ειναι κάθε μέρα μαζί με τον αγαπημένο της τόσο σε καθημερινές στιγμές όσο και σε κοσμικές εκδηλώσεις

Η Ριάνα (Rihanna) θελει από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) να φερθεί σαν άντρας και να την παντρευτεί.

Η τραγουδίστρια που επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους, ειναι κάθε μέρα μαζί με τον αγαπημένο της τόσο σε καθημερινές στιγμές όσο και σε κοσμικές εκδηλώσεις. Στα βραβεία Γκραμι ήταν συνέχεια αγκαλιασμένοι, ενώ τον συνόδεψε και στο δικαστήριο που έγινε για τον ξυλοδαρμό της ίδιας...

Το περιοδικό Closer γράφει "Οσον αφορά στη Ριάνα, ο Κρις πρέπει να φανεί άνδρας και να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του. Θα ήταν ότι καλύτερο γι αυτήν, να δει όλος ο κόσμος ότι την παίρνει σοβαρά, οτι είναι δεσμευμένος μαζί της και ότι δεν έχει πρόβλημα να το μάθουν ολοι, συμπεριλαμβανομένης της πρώην του. Μονο αυτό θελει η Ριάνα. Να της κάνει πρόταση γάμου.”

Οσο για το δικαστήριο, οσοι την ξέρουν καλά ειπαν ότι μπορεί να είχε βάλει τη μάσκα της ψύχραιμης, αλλά έτρεμε και είχε ανάμεικτα συναισθήματα για όλο αυτό. Από τη μία ήθελε να του σταθεί, από την άλλη όλες οι φρικτές αναμνήσεις ήρθαν ξανά στην επιφάνεια".

Πριν μπουν, εκείνη έκλαιγε και ο Κρις της έλεγε ότι δεν ειναι απαραίτητο να μπει μέσα μαζί του, ενω όλοι την άκουσαν τότε να φωνάζει "Θα έρθω μέσα μαζί σου γιατί έχεις αλλάξει".

Ε.Σ