Οι One Direction λένε σε φανς να κάνουν τατουάζ με το συγκρότημα!

11.03.2013
Η γνωστή ποπ μπάντα κατηγορήθηκε πως είναι κακή επιρροή για τους ανήλικους φανς τους μετά από προκλητικά στάτους στα κοινωνικά δίκτυα.

Την ώρα που ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) προσπαθεί να επανέλθει σε μία φυσιολογική κατάσταση και να ξεχάσει για πάντα την Αγγλία μετά απ’ όσα συνέβησαν κατά τη διαμονή του εκεί, οι One Direction κατηγορούνται πως ενθαρρύνουν ανήλικα παιδιά να κάνουν τατουάζ ύστερα από τα στάτους τους στο facebook και το twitter.

"Έχετε ένα πραγματικό 1D τατουάζ; Δείξτε το σ’ εμάς! Φτιάξτε ένα βίντεο 90 δευτερολέπτων στο [email protected] και δείξε μας γιατί πρέπει να είστε στην 3D ταινία” ήταν η πρόσκληση που ανάρτησαν το συγκρότημα από την Αγγλία η οποία πήρε 4.000 retweets, 6.000 likes και προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Πολλοί φαν του γκρουπ είναι κάτω των 18, κάτι που σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να βάλουν βελόνα στο σώμα τους και είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούν ειδικά όταν βλέπουν πως τα 4 από τα μέλη της μπάντας έχουν παραπάνω από ένα τατουάζ, με πιο καινούριο τη μεγάλη πεταλούδα στο στομάχι του Χαρι Στάιλς (Harry Styles) ο οποίος έχει 30 συνολικά.

"One Direction, σας αγαπώ αλλά προτρέπετε νέα κορίτσια να κάνουν τατουάζ;"έγραψε μία φαν τους κάτω από το status κι ακολούθησαν πολλά παρόμοια σχόλια αλλά και άλλα όπως ενός 13χρονου που έγραψε πως θα παρακαλέσει το μπαμπά του να τον πάει για 1D τατουάζ οπότε μετά από λίγη ώρα σβήστηκαν όλα χωρίς καμία εξήγηση από το συγκρότημα.

Κ.Π