O Έρικ Κλάπτον επιστρέφει με νέο άλμπουμ

13.03.2013
Το 21ο άλμπουμ του 67χρονου μουσικού, "Old Shock" είναι έτοιμο.

Ένας μυθικός κιθαρίστας, ο “Slowhand” Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton), επιστρέφει με το "Old Sock". Το 21ο άλμπου του Κλάπτον περιλαμβάνει 2 νέα τραγούδια, το "Every Little" και το "Gotta Get Over" μαζί με δέκα διασκευές αγαπημένων τουτραγουδιών, όπως τα "Further On Down The Road" των Taj Mahal, το "Born Τo Lose" του Johnny Thunders & the Heartbreakers, και το "Your One and Only Man" του Otis Redding.

Επιπλέον, το Old Sock ξεχωρίζει και για ένα άλλο λόγο, τις συμμετοχές κορυφαίων μουσικών: ο μύθος των blues JJ Cale κεντάει στην κιθάρα του “Angel”, η μεγάλη τραγουδίστρια της R n B Chaka Khan κάνει φωνητικά στο lead single “Gotta Get Over”, ο Στιβ Γουίνγουντ (Steve Winwood) που έπαιζε με τον Clapton στους Blind Faith είναι εξαιρετικός στο hammond στη διασκευή του “Still Got The Blues” του Gary Moore και το θρυλικό «σκαθάρι», o Πολ Μακ Κάρτνει ( Paul McCartney) παίζει μπάσο και τραγουδάει στο “All Of Me”.

Εν ολίγοις, το Old Sock είναι ένα νοσταλγικό ηλιόλουστο ταξίδι στη reggae, soul και rock της δεκαετίας του ’30, ένα ξαφνικό jam session με φίλους κι ένας ακόμη δίσκος που δίνει το έναυσμα της ανοιξιάτικης περιοδείας του Θεού της κιθάρας, που ξεκινάει την Άνοιξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ολοκληρώνεται με το Crossroads Guitar Festival στο Madison Square Garden, όπου μαζί με τον Κλάπτον θα συμπράξουν επί σκηνής και οι B.B. King, Μπάντι Γκάι (Buddy Guy), Allman Brothers Band, Τζον Μάγιερ (John Mayer) και Γκάρι Κλαρκ Τζ. (Gary Clark Jr).