Ντέιβ Γκρολ(Foo Fighters): Τρελαίνομαι με το Gangnam Style!

15.03.2013
Ο frontman των Foo Fighters στα κρυφά ακούει και PSY και δε ντρέπεται να το πει δημόσια.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες μορφές στη μουσική γενικ, μπορεί να συμμετέχει σε πέντε διαφορετικά πρότζεκ και πάντα να έχει φανατικούς πιστούς και δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ ως ροκ σταρ. Ο Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) ήταν ένας από τους καλεσμένους του γνωστού μουσικού φεστιβάλ της Αμερικής, South by Southwest -στο οποίο σημείωσε πως έπαιξαν και οι Imam Baildi- και μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τον Κορεάτη αρχηγό του You tube.

«Γ***** ένοχη απόλαυση! Αλλά μήπως είναι απλά απόλαυση; Μπορώ να πω με μεγάλη άνεση πως το «Gangnam Style» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια των τελευταίων δέκα χρόνων.» είπε ο 44χρονος τραγουδιστής προκαλώντας μια μικρή έκπληξη.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στα talent shows όπως το American Idol λέγοντας πως είναι λίγο γελοίο να μετράς το ταλέντο του άλλου που είναι απέναντι σου («Φανταστείτε τον Μπομπ Ντίλαν να τραγουδάει το Blowin in the Wind μπροστά από τη Κριστίνα Αγκιλέρα») και όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησαν και για τους Nirvana.

«Είχαν τραγούδια, είχαν τον Κέρτ Κομπέιν (Kurt Cobain). Αυτό που δεν είχαν ήταν ένας ντράμερ. Με τον Κερτ αντιμετωπίζαμε τη μουσική με τον ίδιο τρόπο. όλα ήταν αγνά και αληθινά» δήλωσε ο πάντα κουλ Γκρολ.