Απαγορεύουν στη M.I.A να φύγει από την Αμερική!

15.03.2013
Η 37χρονη περφόρμερ είναι σε πόλεμο με τον πρώην της με αφορμή την απόφαση της να πάρει το παιδί τους στο σπίτι της στη Μεγάλη Βρετανία.

Το Λονδίνο θ’ αργήσει πολύ να δει τη MIA. Η 37χρονη τραγουδίστρια και παρά πολλά ακόμα, έχει πέσει θύμα εκβιασμού του πρώην συντρόφου της και δε μπορεί να περάσει τα σύνορα της Αμερικής αν δεν συμβιβαστεί με τους όρους του. Με τον Μπέντζαμιν Μπρόνφμαν (Benjamin Bronfman) χώρισαν πέρσι και είναι γονείς του 4χρονου Ikhyd ο οποίος έχει μεγαλώσει στο Brooklyn και η μητέρα του δήλωσε πως θέλει να μετακομίσει μαζί της στην Αγγλία.

Ο ράπερ δεν συμφωνεί με την απόφαση της και για να αποφύγει οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να γίνει ερήμην του, ζήτησε περιοριστικά μέτρα ώστε να μην επιτρέψουν στη MIA να περάσει τα αμερικάνικα σύνορα μαζί με το γιο τους.

«Ο Ben κατέθεσε πρόταση για τον προσωρινό αποκλεισμό της για να σιγουρευτεί πως δεν θα της επιτρέψουν να πάρει το παιδί από τη χώρα.» δήλωσε μία πηγή στη New York Post και έχει κάνει εντύπωση σε όλους στα κοινωνικά δίκτυα η παρανοϊκή στάση του.

Η MIA έγραψε στο twitter πως ο Bronfman και η οικογένεια του προσπαθούν με κάθε τρόπο να της πάρουν το παιδί της και ακολούθησαν πολλά μηνύματα συμπαράστασης και σχόλια όπως « Καμία μητέρα δε θα έπρεπε να το ζει αυτό. Ένα παιδί δεν πρέπει να το χωρίζουν από τη μαμά του.». και είναι σε αναμονή για τις απαραίτητες διαδικασίες στα δικαστήρια.

Κ.Π