Τέλος για τις Girls Aloud

21.03.2013
Το συγκρότημα από τη Βρετανία έκανε τον κύκλο του μετά πια και από το τελευταίο τους reunion σόου στο Λίβερπουλ την Τετάρτη το βράδυ

Oι Girls Aloud αποφάσισαν να σταματήσουν. Το συγκρότημα από τη Βρετανία έκανε τον κύκλο του μετά πια και από το τελευταίο τους reunion σόου στο Λίβερπουλ την Τετάρτη το βράδυ.

Ετσι η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), η Κίμπερλι Γουόλς (Kimberley Walsh), η Νίκολα Ρόμπερτς (Nicola Roberts), η Σάρα Χάρντινγκ (Sarah Harding) και η Ναντίν Κόιλ(Nadine Coyle) μοιράστηκαν τα νέα με τους θαυμαστές τους στο τουίτερ.

"Αγαπητοί...Alouders, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας" έγραφε το μήνυμα. "Αυτή η περιοδεία ήταν μία εκπληκτική εμπειρία και η τέλεια ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το ταξίδι που κράτησε μία δεκαετία. Εχει ξεπεράσει τα όνειρα μας και ελπίζουμε να είμαστε για πάντα η υπενθύμιση ότι τα όνειρα πράγματι λάμπουν".

Και συνέχισαν "Η αγάπη και η στήριξη σας θα είναι για πάντα μαζί μας, αλλά φτάσαμε πλέον στο τέλος της κοινής μας πορείας. Σας αγαπάμε πολύ".

Ε.Σ.