H Μαράια με τα τακούνια στα μικρά της δίδυμα!

22.03.2013
Ηθελε να δει τον Μονρό και τον Μορόκαν πριν κοιμηθούν, με τη διαφορά ότι η ίδια δε φαινόταν σαν τη μέση...εργαζόμενη μητέρα!

Mε το που τελείωσαν τα γυρίσματα της Τετάρτης, η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) έφυγε τρέχοντας από το πλατώ για να προλάβει να διαβάσει ένα παραμύθι στα διδυμακια της, πριν πέσουν για ύπνο!

Ηθελε να δει τον Μονρό και τον Μορόκαν πριν κοιμηθούν, με τη διαφορά ότι η ίδια δε φαινόταν σαν τη μέση...εργαζόμενη μητέρα! Καθόταν στο δωμάτιο των παιδιών, με ένα γκλάμ μάξι φόρεμα, έτοιμη για να αστράψουν οι κάμερες επάνω της.

Φαινόταν ευτυχής με τα παιδιά της, αλλά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της που είχαν μείνει στα πόδια της μαρτυρούσαν ότι δεν πρόκειται για μία απλή μαμά, αλλά για μία σταρ.

Η ίδια τουίταρε ότι δεν πρόλαβε να βγάλει ούτε τα κοσμήματα της, αλλά άξιζε τον κόπο το τρέξιμο, αφού πρόλαβε και τους δύο ξύπνιους και έτοιμους να ακούσουν το παραμύθι που θα τους διάβαζε στο κρεβάτι.

Την επόμενη μέρα, πριν πάει στο στούντιο ανέβασε στο τουίτερ της και πάλι ένα πόστ που έγραφε πώς βλέπουν μαραθώνιο Σρεκ στην τηλεόραση όλοι μαζί...

Ε.Σ.