Ο Τζάστιν παρουσιαστής των Όσκαρ;

26.03.2013
Σύμφωνα με τις φήμες, ο 31χρονος τραγουδιστής είναι ο επόμενος πιθανός παρουσιαστής της τελετής των κινηματογραφικών βραβείων του 2014.

Με έναν ελιγμό η Ακαδημία των Όσκαρ αποφεύγει τον ανταγωνισμό των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη Ρωσία, μεταφέροντας την 86η τελετή απονομής των βραβείων πιο αργά από ποτέ, τη 2η Μαρτίου 2014.

Τα Όσκαρ είναι ανάμεσα στα άλλα (ή ίσως πρώτα απ’ όλα) μια μεγάλη γιορτή δημοσιότητας που απαιτεί να μην επισκιάζεται από άλλα παράλληλα πολιτιστικά γεγονότα του πλανήτη. Έτσι, οι διοργανωτές μετέφεραν την τελετή πιο πίσω από το αναμενόμενο, προκειμένου τα σλάλομ στις πίστες του σκι και τα άξελ στο παγοδρόμιο του καλλιτεχνικού πατινάζ να μην κλέψουν έστω κι ένα θεατή από την παρέλαση αστέρων στο Dolby Theater.

O άλλος (σχεδόν μόνιμος τα τελευταία χρόνια) πονοκέφαλος των παραγωγών της τελετής είναι η επιλογή του οικοδεσπότη – μια διαδικασία που αποδεικνύεται δύσκολη, αν ανατρέξουμε στις πρόσφατες χλιαρές εμφανίσεις όσων προσπάθησαν πρόσφατα να παίξουν το ρόλο του οικοδεσπότη. Η επιστροφή του Σεθ ΜακΦάρλαν (Seth MacFarlane)δεν ήταν ποτέ ανάμεσα στα σενάρια, μετά τη βραδιά της 85ης απονομής, ενώ οι διοργανωτές δε φλερτάρουν με κάποια και πάλι καθαρόαιμη κωμική λύση, αλλά με τον κουλ και άνετο περφόρμερ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timperlake) , που ενδεχομένως θα μπορούσε ως τραγουδιστής, ηθοποιός και σόουμαν να κρατήσει στους ώμους του την τελετή.

Προς το παρόν η υποψηφιότητά του παραμένει στη σφαίρα της φήμης, αλλά ο σέξι και χαρισματικός Τζάστιν μοιάζει να αποτελεί μια καλή επιλογή, συνδυάζοντας χορό, χιούμορ και σεξ απίλ. Ακόμα ωστόσο υπάρχουν ακόμα μπροστά μας πολλοί μήνες και μάλλον θα εμφανιστούν περισσότεροι διεκδικητές για μια θέση που μπορεί να είναι περιζήτητη, αλλά μετά από τις παλιές καλές εμφανίσεις του Μπίλι Κρίσταλ (Billy Crystal) που έχουν σηκώσει τον πήχη πολύ ψηλά, μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα.

Στο μεταξύ, ο Τίμπερλεϊκ που τελευταία τον είδαμε στη μεγάλη οθόνη στο «Trouble with the Curve» του Ίστγουντ, ολοκλήρωσε το «Inside Lewyn Davis» των Κοέν και ετοιμάζει και το θρίλερ «Runner Runner»με Μπεν Άφλεκ (Ben Afflecj) και Τζίμα Άρτερτον (Jemma Arterton).

A.N