Φανατικός θαυμαστής του έστειλε δώρο... ένα αυτί!

26.03.2013
Ο 41χρονος frontman των 30 Seconds to Mars έλαβε ένα απρόσμενο δώρο από κάποιον θαυμαστή του και σε αντίθεση με άλλους, το θεώρησε φυσιολογικό.

Οι θαυμαστές του Τζάρεντ Λίτο (Jared Leto) τον θαυμάζουν τόσο πολύ που φτάνουν σε σημείο να κόβουν μέλη του σώματος τους προκειμένου να του δείξουν την αγάπη τους. Ένας συγκεκριμένος τύπος που ή έχει μες τις αγαπημένες του κινηματογραφικές σκηνές, εκείνη του "Reservoir Dogs" ή έχει πρότυπο τον Βαν Γκονγκ (Van Cogh), έστειλε δώρο στον frontman των 30 Seconds to Mars το κομμένο του αυτί μέσα σ’ ένα κουτί κι ο 41χρονος τραγουδιστής κι η θοποιός αντί να σοκαριστεί, του πέρασε μια αλυσίδα και το έβαλε ως κολιέ.

«Το σημείωμα έλεγε απλά « Ακούς;». Ποτέ δεν έμαθα ποιος ήταν, σε ποιον λείπει τώρα ένα αυτί. Του έκανα μια τρύπα και το φόρεσα στο λαιμό μου! Αλλά μην βάλετε όλο το σώμα σας σε κουτιά και μας τα στείλετε.» δήλωσε ο Τζάρεντ στο ραδιοφωνικό σταθμό XFM για το περιστατικό.

Όσο για τους φανς του συγκροτήματος οι οποίοι αυτοαποκαλούνται "The Echelon", πρόσθεσε πως είναι μία πάρα πολύ αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα ανθρώπων. « Το να πηγαίνεις σ’ ένα σόου είναι σα να ταξιδεύεις στην Ιαπωνία, περιμένεις δώρα κατά την άφιξη σου. Παίρνεις όλα τα είδη υπέροχων πραγμάτων.» συμπλήρωσε και δίνει ιδέες στους εκκεντρικούς πιστούς του..

Κ.Π