Γιατί η Τζέσι Τζέι "τα έβαλε" με τη Γκάγκα;

01.04.2013
Η 25χρονη περφόρμερ και πολλά άλλα, έπεσε επίσης θύμα άγνωστων χάκερ που ήθελαν να ξεκινήσει διαμάχη με τη Mother Monster αλλά απέτυχαν παταγωδώς.

Κάποιοι κουράστηκαν να βλέπουν συνέχεια φωτογραφίες της Τζέσι Τζέι (Jessie J) με το ξυρισμένο της κεφάλι και αποφάσισαν να την κάνουν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο μία μέρα πριν την ημέρα που οι μύτες μεγαλώνουν. Κάποιοι άγνωστοι χάκαραν το site της με σκοπό να ξεκινήσουν ένα πόλεμο με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) η οποία βέβαια δε νομίζουμε να το πρόσεξε καν μιας και αυτό τον καιρό ασχολείται με τα αναπηρικά καροτσάκια που θα λανσάρει στις εμφανίσεις της.

Οι συγκεκριμένοι τύποι λοιπόν έγραψαν στη στήλη με τα νέα της “The whole Universal Republic (Universal Music) can suck Lady Gaga’s d**k” και η 25χρονη τραγουδίστρια έσπευσε να πει αμέσως την αλήθεια στους φανς της.

Μόλις έμαθε για το περιστατικό τουίταρε πως η ιστοσελίδα της έχει κατέβει γιατί κάποιος χάκερ μπήκε κι έγραψε ένα άσχημο σχόλιο και ζήτησε συγνώμη απ όλους όσους πίστεψαν πως ήταν δικά της λόγια. «Πολύ πρωτότυπο» σχολίασε ανάμεσα σε άλλα για την κίνηση του τύπου που οργάνωσε την πλάκα και θα συμφωνήσουμε.

K.Π