Αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Χορν στο Altamira

01.04.2013
Την Τετάρτη 3 Απριλίου σπεύστε στο Altamira στο Κολωνάκι σας για ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο πρωταγωνιστή του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δημήτρη Χορν.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου σπεύστε στο Altamira στο Κολωνάκι σας για ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο πρωταγωνιστή του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δημήτρη Χορν.

Οι ηθοποιοί: Άννα Κουρή, Σίλβια Δεληκούρα και Πέτρος Λαγούτης θα παίξουν ένα παιχνίδι με γνωστές ατάκες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Δημήτρης Χορν!!!

Μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά τον αγαπημένο μας πρωταγωνιστή και άλλους μοναδικούς και αλησμόνητους όπως: η Ίλυα Λιβυκού, η Μάρω Κοντού, ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Θανάσης Βέγγος, Ορέστης Μακρής και τόσοι άλλοι και
ταινίες όπως : Μια ζωή την έχουμε, Αλίμονο στους νέους, Κάλπικη λίρα, Το κορίτσι με τα μαύρα, Κυριακάτικο ξύπνημα και πολλές άλλες αξέχαστες και αγαπημένες ταινίες.

Τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος ο Δημήτρης Χορν όπως και άλλα που ακούγονται στις ταινίες που πρωταγωνίστησε θα αποδώσουν ζωντανά ο πιανίστας Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και η τραγουδίστρια Νάσια Γκόφα.

Το αφιέρωμα sto Altamira περιλαμβάνει ερωτήσεις για τους τίτλους των ταινιών, τους συντελεστές, τους ηθοποιούς που πλαισίωσαν τον διάσημο πρωταγωνιστή και τους τίτλους των τραγουδιών που ακούστηκαν σε αυτές τις δημιουργίες.

ΤΙΜΗ ΠΟΤΟΥ ΑΠΟ 3,5 ΕΥΡΩ
ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΑΠΟ 14,5 ΕΥΡΩ
FINGER FOOD ΣΤΟ BAR 3,5 & 7 ΕΥΡΩ

Restaurant Altamira
Κολωνάκι Τηλ. : 210 3614695
Μαρούσι Τηλ. : 210 6128841


Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα
μας στο facebook altamirarestaurantsfunclub
<https://www.facebook.com/AltamiraRestaurants>

και στο κανάλι μας στο youtube altamirarestaurants
<https://www.youtube.com/user/ALTAMIRARestaurants>