Γιούχαραν τον Κρις Μπράουν σε αγώνα μπάσκετ

02.04.2013
Ο 23χρονος σταρ έχει στιγματιστεί από τον ξυλοδαρμό της Ριάνα το 2009, κάτι που δεν έχουν ξεχάσει ούτε στις κερκίδες των γηπέδων.

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) καταβάλει πολλές προσπάθειες να γίνει συμπαθής στο λαό και να τους κάνει όλους να ξεχάσουν το βαρύ χέρι του αλλά ακόμα και οι μπασκετικοί οπαδοί δε θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.

Ο 23χρονος τραγουδιστής ήταν στον αγώνα των Knicks στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γνωστό σκηνοθέτη Σπάικ Λι (Spike Lee) κι όταν κάποια στιγμή οι κάμερες έδειξαν το πρόσωπο του στα μεγάλα video wall του σταδίου, όλοι οι οπαδοί τον γιούχαραν επιδεικτικά. Σύμφωνα με το NYDailyNews.com, εκείνος απλά χαμογέλασε και έδειξε να μην πτοείται καθόλου από τις αρνητικές αντιδράσεις λόγω της παρουσίας του στον αγώνα.

Απ’ ότι φαίνεται οι δηλώσεις του περί συγχώρεσης της Ριάνα (Rihanna) πριν κάποιες μέρες στην εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Secrest) δεν συγκίνησαν και τόσο πολύ το κοινό.

«Δεν ήξερα αν θα με συγχωρέσει ποτέ η Ριάνα. Απλά προσπαθούσα να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσα να είμαι όλα αυτά τα χρόνια και να της δείξω πόσο μετανιωμένος ήμουν και είμαι για ό,τι συνέβη. Εκείνη η περίοδος ήταν το χειρότερο κομμάτι της ζωής μου αλλά μου απέδειξε πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με συγχώρεσε. Θα της είμαι αιώνια ευγνώμων» είχε δηλώσει αλλά το πιο πιθανό είναι πως την επόμενη φορά που θ’ αποφασίσει να πάει σε αγώνα, θα εμφανιστεί ινκόγκνιτο.

Κ.Π