Νέο άλμπουμ από τον Κρις Μπράουν

03.04.2013
O Μπράουν είπε "Σε αυτό το άλμπουμ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι μαζί μου και να ακούσετε το ποιος είμαι εγώ".

Ο πολύ-πλατινένιος τραγουδιστής-τραγουδοποιός Κρις Μπράουν (Chris Brown) κυκλοφορεί το “Fine China”, το πρώτο single και video από το πολύ-αναμενόμενο νέο του άλμπουμ , X, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά από την RCA Records.

Ο Μπράουν δήλωσε στο Billboard , «Ήθελα να αγγίξω μουσικά τον Μάικλ Τζάκσον, τον Στίβι Γουόντερ και τον Σαμ Κουκ και να ενσωματώσω αυτές τις επιρροές με τη νέα».

Σε μια συνέντευξη στις Los Angeles Times, ο Μπράουν είπε για το νέο του άλμπουμ «Σε αυτό το άλμπουμ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι μαζί μου και να ακούσετε το ποιος είμαι εγώ, είτε πρόκειται με μεμονωμένα τραγούδια είτε πρόκειται με όλο το album».

Στο X ο Μπράουν συνεργάζεται ξανά με τον Diplo (Ασερ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς), όπου μαζί δημιούργησαν το F.A.M.E του 2011, το οποίο έφτασε στο No.1 του Billboard 200 και κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Best R&B Album. Η παραγωγή του X ανήκει στον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Τιμπαλαντ (Ντέηβιντ Γκέτα, Κέιτι Πέρι, Black Eyed Peas) και στον Danja (Μέρι Τζέι Μπλάιτζ, Πινκ), με τους οποίους δούλεψε ξανά το 2012 στο album Fortune, το οποίο καρφώθηκε στο No.1 σε Billboard Top 200 Albums Chart και Top R&B/Hip-Hop Albums Chart και ήταν η αιτία να έχει ο Brown μια υποψηφιότητα για Grammy στην κατηγορία Best Urban Contemporary Album

Ο Μπράουν έχει το δικό του label CBE Music και εταιρεία publishing, την Culture Beyond Ur Experience. Επίσης συνεχίζει να στηρίζει μακροχρόνιες συνεργασίες με φιλανθρωπικές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένου τις Best Buddies International, Jenesse Center Domestic Violence Intervention Program και the Debbie Allen Dance Academy. Ο Μπράουν πρόσφατα πήγε την φιλανθρωπία του ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το Symphonic Love Foundation για να εμπνεύσει τους οπαδούς του και να δώσει πίσω στις κοινότητες δύο κατηγορίες για επικέντρωση "τέχνη" και "αγάπη".

Ο Μπράουν κάνει ένα ακόμη βήμα στην έκφραση μέσω της μόδας με την ήδη εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή γραμμή ρούχων Black Pyramid, συχνά συνεργάζεται με άλλους, όπως τους Pink Dolphin και BAPE. Η Black Pyramid και όλα αυτά που ενδιαφέρεται ο Chris μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα www.mechanicaldummy.com.