Ο Μπίμπερ συγκρίνει τον εαυτό του με τον Τζέι Ζ

03.04.2013
O 18χρονος ποπ σταρ που έχει χάσει τελείως τον έλεγχο έβαλε τ' όνομα του δίπλα σ' εκείνο του γνωστού ράπερ και παραπονιέται ξανά για την επίθεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Η καταστροφική πορεία του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στην Ευρώπη και οι ειδήσεις με κατηγορίες εναντίον του όπως η πιο τελευταία που έλεγε πως απείλησε να σκοτώσει το γείτονα του, συνεχίζονται. Πρόσφατα ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) τον χαρακτήρισε «baby Elvis» και δήλωσε πως προσεύχεται γι’ αυτόν για να μην τον παρασύρει τελείως το ρέμα αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση χειροτερεύει.

Ο 18χρονος τραγουδιστής, τελευταία εμφανιζόταν με μία μικρή μαϊμού 14 μηνών στην αγκαλιά την οποία αναγκάστηκε να αποχωριστεί στη Γερμανία γιατί έκανε κακό στην υγεία της με το να την κουβαλάει στα αεροπλάνα σε μεγάλες πτήσεις. Προφανώς τον κατηγόρησαν για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του κι εκείνος γι’ άλλη μια φορά δε θεωρεί ότι έκανε κάτι κακό.

Η καινούρια δήλωση που προκαλεί ανησυχίες για το «σταριλίκι» που έχει αποκτήσει είναι η σύγκριση του με τον σύζυγο της Μπιγιονσέ (Beyonce) και η «στρατηγική» απέναντι στα άσχημα σχόλια για το άτομο του. «Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με όλα τα δημοσιεύματα. Θυμάστε όταν ο Cam’ron είχε προσβάλει τον Τζέι Ζ; Ο Τζέι Ζ δεν του απάντησε ποτέ. Γιατί δεν απάντησε; Επειδή είναι ο Τζέι Ζ.» δήλωσε στην Teen Vogue.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως το twitter είναι το μόνο μέρος στο ίντερνετ που τον σέβεται και σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχει πάρα πολλούς φανς που τον αγαπούν και σπάνια βλέπει ένα άσχημο tweet.

«Δε διαβάζω τα σχόλια στο Youtube γιατί με στεναχωρούν. Βλέπω τόσα πολλά πράγματα στο ίντερνετ μερικές φορές που απλά θέλω να πάω στο twitter και να απαντήσω σε διάφορους. Αλλά μετά κάνω δεύτερες σκέψεις. Αν κάποιος με προσβάλει, θα τον κάνω πιο διάσημο αν του απαντήσω.” συμπλήρωσε δείχοντας ανωτερότητα.

Κ.Π