Ο κιθαρίστας των Bon Jovi έφυγε στα μισά της περιοδείας

04.04.2013
Ο Ρίτσι Σαμπόρα και ο Τζον Μπον Τζόβι δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρίξη ανάμεσα τους.

Όσοι έχουν αποκτήσει εισιτήρια για τις συναυλίες της περιοδείας των Bon Jovi θα πρέπει να υπολογίζουν την απουσία του κιθαρίστα τους Ρίτσι Σαμπόρα (Richie Sambora) ο οποίος έφυγε από τη μπάντα. Αρχικά ενημέρωσαν το κοινό μέσω του επίσημου site τους πως η αιτία της αποχώρησης του είναι προσωπικοί λόγοι χωρίς να αναφέρουν λεπτομέρειες αλλά σύμφωνα με τα updates, τσακώθηκε άσχημα με τον Τζον Μπον Τζόβι (Jon Bon Jovi).

«Οι εντάσεις μεταξύ του Τζον και του Ρίτσι κρατάνε για χρόνια και τώρα ξέσπασαν. Είναι κλασσική, εκρηκτική σχέση Τζάγκερ/ Ρίτσαρντς.» έγραψε το TMZ συμπληρώνοντας πως η κατάσταση ξέφυγε κατά τη διάρκεια της τουρνέ και το γκρουπ ανακοίνωσε επίσημα πως .

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρίτσι μένει εκτός μπάντας αφού το 2011 μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης ύστερα από κατάχρηση παράνομων ουσιών και για αρκετό καιρό δεν ήταν ενεργό μέλος. «Είχα δύο επιλογές: Ή να τα μαζέψουμε και να φύγουμε ή να σας δώσουμε ό,τι έχουμε… Ο Ρίτσι δε θα παίξει μαζί για κάποιο καιρό. Σας χρειάζομαι απόωε Κάλγκαρι!» είπε ο frontman του γκρουπ στην πρώτη συναυλία τους χωρίς το μουσικό τους πριν λίγες μέρες.

Κ.Π